reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Meryan ja tez myslalam o tym wozku, ale na internecie jest duzo negatywnych opini ze jest niestabilny i ze gondola sie kiwa. Ale jak widzialam w sklepie to fajnie sie prezentuje.

reklama
Meryan ja tez myslalam o tym wozku, ale na internecie jest duzo negatywnych opini ze jest niestabilny i ze gondola sie kiwa. Ale jak widzialam w sklepie to fajnie sie prezentuje.

uuuu....to niedobrze....:dry: mam nadzieję,że niedługo będę mogła sama sprawdzić w sklepie:sorry2:

Ja wczoraj zdecydowałam jaki kolor będzie miał pojazd Szymusia :-D wkońcu, bo już byłam załamana.
Całkiem przypadkiem trafiłam do sklepu ALL 4 Kids i tam mieli bardzo duży wybór kolorów... i spodobał mi się bardzo navy cord... W katalogu wygląda koszmarnie więc nawet nie mam co fotki wklejać, bo sama bym w życiu uwagi nie zwórciła.
Ale jest to kolor taki jakby w paseczki biało granatowe...taki marynarski mi się skojarzył. I chcę w takim kolorze gondolę i spacerówką, a fotelik w kolorze new lime green.

Mysza - no to pięknie ze już masz wybrany :) Tylko błagam nie wklejaj linka bo znowu mi się spodoba i to juz bęzie mój 3 WYBRANY :D Jak się zna płeć to od razu lepiej się wybiera i kupuje :)

Mysza - no to pięknie ze już masz wybrany :) Tylko błagam nie wklejaj linka bo znowu mi się spodoba i to juz bęzie mój 3 WYBRANY :D Jak się zna płeć to od razu lepiej się wybiera i kupuje :)

Paulinka ja chcę Mutsy 4rider więc był on tu już wklejany kilka razy na pewno widziałaś.
No jasne że jak wiem że to Szymon to było mi łatwiej, bo część kolorów z góry odrzuciłam.
Wcześniej chciałam czerwony, ale niestety zrobili taką paskudnie szarą wewnętrzną stroną że odpadł od razu.

Piękna jest też spacerówka w kolorze Joy Silver, ale po zastanowieniu jednak wyeliminowałam czarny kolor.

I jeszcze udało mi się znaleźć spacerówkę w kolorze Ice blue...kolor już wycofany od tego roku, ale jeszcze na magazynie mają więc jakby komuś odpowiadał to mogę dać namiary na sklep.

Ostatnia edycja:
U mnie x lander tez poki co jest numerem 1, ale ten Implast też musze przyznac ze jest ciekawy.No ale najlepiej zobaczyc na zywo i wypróbować.W sumie pierwszy raz slyszę o tych wózkach Implast.

Ja dzisiaj ponownie wybrałam się do sklepu z wózkami i zaczęłam się w nich gubić, więc poprosiłam Panią o ulotki i z kilkunastu ulotek wraz z mężem na razie wybraliśmy pod względem wyglądu:

X- lander Xrun - tylko gondolka wydawała mi się w sklepie mała :sorry:
x_run_spac_gond_car_d.jpg

Oraz Espiro enzo - niestety nie widziałam na żywo

enzo_esp_fot_d.jpg

reklama
malamrowka110 mi sie bardziej podoba ten niebieski, tylko czy ma tez spacerowke?

Do góry