reklama
Meryan
Fanka BB :)
Meryan ja tez myslalam o tym wozku, ale na internecie jest duzo negatywnych opini ze jest niestabilny i ze gondola sie kiwa. Ale jak widzialam w sklepie to fajnie sie prezentuje.
uuuu....to niedobrze....

Mysza84
Mysza84
Ja wczoraj zdecydowałam jaki kolor będzie miał pojazd Szymusia
wkońcu, bo już byłam załamana.
Całkiem przypadkiem trafiłam do sklepu ALL 4 Kids i tam mieli bardzo duży wybór kolorów... i spodobał mi się bardzo navy cord... W katalogu wygląda koszmarnie więc nawet nie mam co fotki wklejać, bo sama bym w życiu uwagi nie zwórciła.
Ale jest to kolor taki jakby w paseczki biało granatowe...taki marynarski mi się skojarzył. I chcę w takim kolorze gondolę i spacerówką, a fotelik w kolorze new lime green.

Całkiem przypadkiem trafiłam do sklepu ALL 4 Kids i tam mieli bardzo duży wybór kolorów... i spodobał mi się bardzo navy cord... W katalogu wygląda koszmarnie więc nawet nie mam co fotki wklejać, bo sama bym w życiu uwagi nie zwórciła.
Ale jest to kolor taki jakby w paseczki biało granatowe...taki marynarski mi się skojarzył. I chcę w takim kolorze gondolę i spacerówką, a fotelik w kolorze new lime green.
paulinka109
Mysza - no to pięknie ze już masz wybrany
Tylko błagam nie wklejaj linka bo znowu mi się spodoba i to juz bęzie mój 3 WYBRANY
Jak się zna płeć to od razu lepiej się wybiera i kupuje 
Mysza84
Mysza - no to pięknie ze już masz wybranyTylko błagam nie wklejaj linka bo znowu mi się spodoba i to juz bęzie mój 3 WYBRANY
Jak się zna płeć to od razu lepiej się wybiera i kupuje
![]()
Paulinka ja chcę Mutsy 4rider więc był on tu już wklejany kilka razy na pewno widziałaś.
No jasne że jak wiem że to Szymon to było mi łatwiej, bo część kolorów z góry odrzuciłam.
Wcześniej chciałam czerwony, ale niestety zrobili taką paskudnie szarą wewnętrzną stroną że odpadł od razu.
Piękna jest też spacerówka w kolorze Joy Silver, ale po zastanowieniu jednak wyeliminowałam czarny kolor.
I jeszcze udało mi się znaleźć spacerówkę w kolorze Ice blue...kolor już wycofany od tego roku, ale jeszcze na magazynie mają więc jakby komuś odpowiadał to mogę dać namiary na sklep.
Ostatnia edycja:
U nas nr jeden jest x-lander (wiem, powtarzam się
) ale od kilku dni depcze mu po piętach ten wózeczek...Czeka na przetestowanie i wtedy sie zdecydujemy
http://www.allegro.pl/item1056272707_wozek_2010_bolder_ecoline_implast_nowosc_torba.
cudne kolorki ma i jest w czym przebierać, oby technicznie był dobry
http://www.allegro.pl/item1056272707_wozek_2010_bolder_ecoline_implast_nowosc_torba.
cudne kolorki ma i jest w czym przebierać, oby technicznie był dobry
malamrowka1100
Ja dzisiaj ponownie wybrałam się do sklepu z wózkami i zaczęłam się w nich gubić, więc poprosiłam Panią o ulotki i z kilkunastu ulotek wraz z mężem na razie wybraliśmy pod względem wyglądu:
X- lander Xrun - tylko gondolka wydawała mi się w sklepie mała

Oraz Espiro enzo - niestety nie widziałam na żywo

X- lander Xrun - tylko gondolka wydawała mi się w sklepie mała

Oraz Espiro enzo - niestety nie widziałam na żywo

reklama