reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

No właśnie bardzo się nad Niemcami zastanawiam, bo można taniej kupić o nawet 600 złotych, a jeden z lepszych modeli. Mi koleżanka ma sprawdzić ceny na dniach i napisze, co i jak.

reklama
malamrowka - gdybym miała się w wyborze wózka kierowac tylko wyglądem tez wybrałabym Inglesinę :-) moim zdaniem jest cudna .. no ale P. stwierdził, że to jakiś koszmarek po prostu :-)
poza tym obiektywnie jednak mało praktyczna :-)

ja nadal nie byłam jeszcze w sklepach wózkowych i nie wiem na czym stanie :-)

moj drogi mąż stwierdził, że jeśli w ten wózek zmieści się dzidziuś, ja i mój K. to jak najbardziej mi kupi taki wózek, a jak nie to mam wybrac inny :-p
No cóż on żyje kupnem samochodu, a ja wózka :-D

Poczytałam trochę o wózkach firmy JEDO - jak pisałam u mnie tego dużo i w sumie jest dużo pozytywnych opinii o nich. Fakt ciężki podobno, ale jest już w wersji aluminiowej i ma klasyczny wygląd, co mi bardzo odpowiada.

bartatina.jpg

A pod spodem piękna Inglesina :blink:
112914.jpgtortora_fotelik.jpg

piękna ta Inglesina...:)

a już połączenie beżu z bielą...to już w ogóle, ahów i ehów brak....:)

Ja się dzisiaj trochę wkurzyłam bo wkońcu znalazłam w jednym sklepie Musty w kolorze New Red...kolor piękny, ale normalnie ten szary środek tragedia. I znowu mam problem z kolorem wózka. Ma mi facet na piątek sprawdzić czy przypadkiem nie mają w innych sklepach Ice Blue bo mi się bardzo podoba, a jak nie to będziemy mieli wielki problem.

Co do Jedo to jeździłam dzisiaj jednym po sklepie i rewelacja...tylko że mi z wyglądu nie do końca odpowiadają, ale prowadzą się super.

Ja sie denerwuje, bo nasz wozek ciagle nie przyszedl.. daje im czas do soboty, a jak nie przyjdzie to bedziemy dzwonic.. ach juz bym chciala go zobaczyc :)

a ja znalazłam taki wózek...i zaczynam się poważnie zastanawiać
to jest ABC Design 3TEC 2010
3tecf_beigedarkbrown.jpg

można nim bujać:tak:i pasuje fotelik maxi cosi:-)

reklama
Meryan, ladny bardzo, tylko nie wiem jak z tymi 3 kolkami, niektore mamy mowia ze malo stabilne sa 3-kolowce, ale to chyba zalezy tez jak sie go obciazy (np zakupy w koszyku) i od terenu po jakim sie spaceruje.

Do góry