reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
A jak wam sie podoba wozek ponizej, znalazlam na stroie niemieckeij i chcemy za miesiac pojechac zobaczyc.
Firma Firstweels City Elite, fotelik maxi cosi pasuje!

7a6361b979e7eaba1d49bc6f244d7.3659_0_ico.jpg7a6361b979e7eaba1d49bc6f244d7.3659_1_ico.jpg

mama2010...bardzo ładny:))))))))))
ABC tez ma podobny

mambagsf_beigedarkbrown.jpg

, tylko ten Firstweels ma ładniejszą budkę :))))))

Rzeczywiscie podobny, ten abc to tez niemiecka firma wiec mam nadzieje ze uda sie rowniez na zywo zobaczyc. Teraz wiem ze ogladajac w internecie i na zywo mozna naprawde zmienic zdanie. Juz nie moge sie doczekac :)))

ja tez stawiam na x-landera. Ale znajoma mowila mi, że u niej przegrał z wózkiem JEDO jakims tam ze wzgledu na amortyzatory? Czyli, że x-lander ich nie ma??
mozecie cos wiecej powiedziec na ten temat?

Hmmm kwestia gustu...Dla mnie Jedo wypada słabo przy x-landerze , zarwno z wyglądu jak i z prowadzenia...Samemu najlepiej sprawdzić, bo kazdemu podoba się coś innego...
Dziewczyny te wózki abc moim zdaniem są straszne sztywne, a te małe koła niepraktyczne, zwłaszcza ze dzidzia urodzi się zimą...

ja tez stawiam na x-landera. Ale znajoma mowila mi, że u niej przegrał z wózkiem JEDO jakims tam ze wzgledu na amortyzatory? Czyli, że x-lander ich nie ma??
mozecie cos wiecej powiedziec na ten temat?

x lander nie ma sprężyn amortyzujących przez co jest wózkiem twardszym, tzn bardziej trzepie na wertepach

reklama
Do góry