reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Hej dziewczyny

sorki ze sie wtrace ale jestem lipcowka za 2 tygodnie bede juz tulic swoja dzidzie i z ciekawosci podczytalam wasz watek wozkowy

widze ze wiele osobom podoba sie Bugaboo ja rowniez zakupilam ten wozek i jestem mega zadowolona wozek jest rewelacyjny swietnie sie prowadzi (sprawdzony na innym dzieciaczku) poprostu plynie, ma super amortyzacje ktora mozna zmieniac z waga dziecka moj maz byl przeciwny ale jak wozek przyszedl do domu to oszalal jezdzi nim po pokoju non stop :) i sam przyznal ze to dobry wybor. Gondola dosc obszerna jak dla mnie co do kolek nie bojcie sie u mnie tez sa zimy srogie ale z opini innych mam sezon zimowy spokojnie daje rade dodatkowo sa kola zimowe ktora mozna dokupic

Ja mieszkam w USA wiec cena za moj wozek byla nizsza niz w PL wyszlo mi okolo 3 tys z dodatkami ale musze przyznac ze na allegro sa wozki uzywane i uwierzcie mi ze te wozki nie sa do zdarcia - ewentulanie rysy na stelarzu.Tutaj co drugi wozek na ulicy to Bugaboo cameleon lub frog.

Ze wzgledu na to iz wyjezdzam do PL po 2 miesiacach od porodu potrzebuje tez wozka w pl i rowniez kupilam Bugaboo tylko uzywanego w bardzo dobrym stanie ktory pozniej sprzedam z naprawde mala strata bo te wozki maja swoja cene.

zdjecie mojego wozeczka

jesli ktos bedzie mial pytania piszcie na priv

1267o7k.jpg

No kwestia gustu...Mi w tym wózku oprócz nazwy (która też jest nieźle wykręcona) nie podoba sie nic ... Ale wiadomo, każdemu podoba się coś innego :)

Oj wózków jest tak dużo że ciężko zdecydować się.
My obecnie jeżdzimy Casualplay S4-jak dla nas rewelacja.Duża gondola,woziłam Julke do 7miesiąca w gondoli.Spacerówka jest wygodna szeroka.Bardzo jesteśmy zadowoleni z tego wózeczka.A mamy jeszcze do tego fotelik Prima Easy,wpinany w stelaż,fotelik rozkłada się na płasko.
A teraz zdecydowaliśmy się na Phil&Teds model Vibe.Widziałam go na żywo jak siostra przyleciała do polski i miałam okazje nim pojeździć przez parę dni.Jak na wózek na dwójkę dzieci jest jednym z lżejszych wózków.Niestety cena wózka całego kompletu,łączne ze śpiworkami na zimę u nas kosztuje ok.4,5tyś.Już zorientowałam się co i jak wiec wózeczek kupimy w Irlandii lub Szkocji.U nich komplet z przesyłką wyjdzie jakieś 2,5-3tyś.Dobrze że siostra i teściowa mieszkają za granicą.
Mój P śmieje się że zawsze wymyślę coś dziwnego.A ja lubię wyróżniać się.Wydaje mi się że z tymi wózkami jest tak jak z modą.Poprzedni rok był szał na Xlandery a teraz na Mutsy przynajmniej tak jest obecnie u nas na osiedlu.Każdy kupi co mu się podoba,no i fakt że nie ma idealnego wózka.
A tu możecie zobaczyć wózek Phil&teds
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Phil&Teds VIBE dla noworodka i starszaka

Poprzedni rok był szał na Xlandery a teraz na Mutsy przynajmniej tak jest obecnie u nas na osiedlu.Każdy kupi co mu się podoba,no i fakt że nie ma idealnego wózka.
a to prawda...osttanio same mutsy widuje z takimi dzieciaczkami jeszcze w godolach a jak xlandery to już spacerówki czyli raczej dzieci zeszłoroczne:p

reklama
Do góry