reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
też się do niego przymierzam- proszę napisz coś o nim więcej -czy kupiłaś go w sklepie czy na allegro, czy jest bardzo zwinny, czy nie jest zbyt niski i jaki kolor wybrałaś? pozdrawiam serdecznie :)

ja kupilam na allegro i kolor wybieral moj malzonek dokladnie ten ktory jest na zdjeciu :) (ja chcialam ten turkusowy) jak dla mnie nie jest niski a i maz ktory ma 192cm wzrostu stwierdzil ze jest ok jest zwinny i nie jest tak ciezki jak sie tego spodziewalam material te< jest dobrej jakosci tak ze naprawde jestem zadowolona :) pozdrawiam

hej dziewczynki,
mnie przycisneło i udalo mi sie zakupic wózeczek :)
zdcydowałam sie na x-landera xa wersja limitowana dla dziewczynki
X-lander X-BOARD GIRL
udało mi się kpić używany w dobrej cenie :)
chciałam kupić nowy ale nigdzie nie było :( mają się pojawić w drugiej połowie maja ale nikt mi gwarancji nie dał ze będą
w sumie na dobre wyszło bo kolorystyka nam się zupełnie nie podobała, a tak mam go już w domu, kot się przyzwyczaja, juz jeździł w koszyku :)
dokupie jeszcze dobry fotelik i bedzie wszystko
pzdr.
kalwa

skontaktowałam sie ze sprzedajacym z allegro w zwiazku z reklamacja, wiec odbywa sie to w ten sposob,ze ja do nich na własny koszt wysyłam uszkodzana czesc,a oni dopiero odsyłaja do firmy. Wiec postanowilismy z moim D, ze wolimy zaplacic te 200zł wiecej,ale kupic na miejscu i zawsze to mozna pojechac i zglosic reklamacje i napewno to szybciej sie odbedzie niz wysyłac wozek na drugi koniec polski.

Słyszałyście może coś o polskiej firmie Abder?? Widziałam dziś ich wózki i wydają się być całkiem całkiem.

Anecznik chyba chodzi ci o wózki Adbor.
Ja miałam dla córki Adbor ring Adbor - Producent wózków i akcesoriów dziecięcych
Wózek tani, bo w 2006 zapłaciłam coś w granicach 600 zł. Dla mnie był super, miał pompowane koła, co u mnie sprawdziło się super, bo po wybojach musiałam jeździć, ale w mieście też sie lekko po chodnikach prowadził. jedyny minus to był ciężki no i jednak gabarytowo tez nie najmniejszy. Teraz go przepatrzyłam, uprałam i posłuży też maluchowi.

Anecznik chyba chodzi ci o wózki Adbor.
Ja miałam dla córki Adbor ring Adbor - Producent wózków i akcesoriów dziecięcych
Wózek tani, bo w 2006 zapłaciłam coś w granicach 600 zł. Dla mnie był super, miał pompowane koła, co u mnie sprawdziło się super, bo po wybojach musiałam jeździć, ale w mieście też sie lekko po chodnikach prowadził. jedyny minus to był ciężki no i jednak gabarytowo tez nie najmniejszy. Teraz go przepatrzyłam, uprałam i posłuży też maluchowi.

Faktycznie, zrobiłam literówkę :-)
Dokładnie o te wózki mi chodzi, widziałam że teraz można je kupić do 1000 zł ale już z fotelikiem itp a i gabaryty ma bardzo podobne do tych droższych wózków i tak się zastanawiam czy warto przepłacać skoro praktycznie ma to samo. Nie wiem tylko jaki jest jakościowo, ale z drugiej strony znam historię gdzie ludzie kupowali wózki z niebotyczne pieniądze i szybko musieli je oddawać do serwisu więc tu chyba niema reguły.

Ostatnia edycja:
Długo myślałam nad wózkiem, tym bardziej, że mam bardzo fajną wczesną spacerówkę po siostrzenicy i drugą już klasyczną parasolkę. Trochę głupio było mi wydawać kupę kasy na wózek 3w1 :eek: W końcu znalazło się rozwiązanie - kupiliśmy taką spacerówkę WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA OPAL RAMATTI BONUSY $ (1013366616) - Aukcje internetowe Allegro , a fotelik i gondolkę do niego dostaliśmy od znajomych po ich maluchu. Wózek całkiem fajny, zwrotny i co najważniejsze - sprawdzony w boju:tak:
Mam nadzieję, że nas nie zawiedzie;-)

reklama
Do góry