reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
Cześć co prawda nie jestem jeszcze mamusią (ale sie staramy) pracuje jako opiekunka i powiem wam szczerze że fajnym wózkiem jest Maked q12 MAKED wózek Q12 -GŁĘBOKI+ spacerówka+ FOTELIK (1745838227) - Aukcje internetowe Allegro ma go mój chrześniak i gongolką jezdził od czerwca do marca a urodził sie 4030kg i 58 cm więc nie był mały a zima mieścił sie bez problemowo w nim w kombinezonie. Może jest duży ale mieścił mi sie w fordzie ka co prawda na przednim siedzeniu ale bez problemy. Tak ze polecam:) A podczytuje was bo może niedługo też bede szukać bryki dla dzidzi. A i z fajnie prowadzący sie wózków to jeszcze mutsy, bugaboo, x-lander i bebe confort lola:) Pozdrawiam i przepraszam że sie wtrąciłam.

Tak zgadza się ja mam Warriora ma godolkę na długośc taką samą jak Jumper tylko węższą w ogóle sam wózek jest ciut zgrabniejszy niż Jumper jest to nowszy model więc ma podobno kilka udogonień.Dokładnych różnic nie wymienie bo nie pamiętam już ;) napewno porównując prowadzenie dwóch nowych wózków Jumper prowadził się troszkę ciężej i nie było go tak łatwo podbic na krawężnik ... Ale Nimfi ma Jumpera i pisała że też się super prowadzi więc zapewne w użyciu jeszcze i jumper się "rozchodzi"

Bryszka z tym ze ja Jumpera poprowadzilam tyle co po mieszkaniu ;) Wiec nie wiem jak sie bedzie spisywal na kraweznikach. Ale tez czytajac opinie zauwazylam ze Warrior ma lepsze opinie odnosnie tych amortyzatorow.
Tak czy inaczej dla mnie Jumper jest wystarczajacy. Lekki w prowadzeniu, a my i tak mamy w okolicy same proste alejki, wiec te amorty wystarcza :D

Nimfii powiem tak skoro stworzyli nowy-lepszy(?) model to coś tam udoskonalic musieli ;) wiadomo za coś tą większą cene trzeba było narzucić choć i ja jestem zdania że oba wózeczki bardzo podobne, co do jakości, prowadzenia, wytrzymałości to tak na 100% przekonam się jak wózeczej bedzie w uzyciu:tak:

Wczoraj cały wieczór spędziłam oglądając wózki na necie....strasznie dużo tego i mam 3 typy:
Jedo Fyn 4DS Freelander, Mikado Aston, Roan Marita. Mają największe gondole. Ale marzy mi się Maxi Cosi Mura.
Dziś poczytam opinie. Zobaczymy. A co wy myślicie?

Bryszka masz racje, cos udoskonalic musieli ;)
Ale pojawienie sie Warriora niesie za soba korzysci zakupowe dla fanow Jumpera, bo teraz ceny Jumpera leca w dół ;)

agutek a wiec dlaczego nie Mura jesli ci sie marzy? :)
Ja sie nie sugeruje wielkoscia gondoli, bo ta w Jumperze uchodzi za mala, a jak ja zobaczylam to sie zastanawialam gdzie sie ona nam zmiesci w bagarzniku. jest ogromna jak dla mnie. No i licze sie z tym ze posluzy ze 4 msc a pozniej spacerowka ;)

agutek ja właśnie od początku byłam za Jedo Fyn, ale okazało sie, ze ten Mikado Aston jest prawie identyczny, a amortyzatory ma nawet lepsze. A za różnice w cenie będziemy mieć fotelik maxi cosi cabriofix:-)
Ale jesli marzy Ci sie Mura to co w nim jest nie tak, ze jednak nie?

reklama
agutek ale wcale nie niemądre! Mi tez zależało na nowym wózku i ciesze sie, ze udało mi się znaleźć taki, który ma wszystko co chciałam zeby miała w przystępnej cenie. Właśnie złozyłam zamówienie:-) A tak w ogóle to mój maż się w nim zakochał;-)

Do góry