a czy każda musi karmić piersią?Ja to bym najchętniej chciała poznać technikę męża w karmieniu piersią![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czy każda musi karmić piersią?Ja to bym najchętniej chciała poznać technikę męża w karmieniu piersią![]()
a czy każda musi karmić piersią?
rozumiem, przepraszam ale często widzę 'najazd' na nie karmienie a sama nie mogę karmić (długa historia) i tak zareagowałamOczywiście, że nie! Broń Panie Boże. Każdy może robić co lubi. To jest mój komentarz odnośnie przechwalania się super partnerem z którym dzieli się obowiązki. Mój partner również jest super, ale pewnych rzeczy dla mnie mnie (i dla niego też) nie przeskoczymy jak np. karmienie piersią - ale według Pani Magdy pewnie mam ch*owego męża bo nie umie karmićskoro nie dzielimy się według niej obowiązkami przy noworodku (i nie mamy czasu na pasje)
Gdybym wiedziała to bym nie pytała. Wróżka nie jestem.Oj ty już wiesz ile ja mam dzieci i w jakim wiekuwięc nie wiem po co te pytania, dla niepoznaki?
Ale też nie neguje Magdy, mój mąż nawet wstaje za mnie w nocy, żebym odesłała (choć On pracuje) Czasem czuję się gorszą matką niż On ojcemwięc mężowie mogą robić tak naprawdę wszystko, jeśli np wykluczymy karmienie
![]()
Czyli nie mogą robić najgorszegoAle też nie neguje Magdy, mój mąż nawet wstaje za mnie w nocy, żebym odesłała (choć On pracuje) Czasem czuję się gorszą matką niż On ojcemwięc mężowie mogą robić tak naprawdę wszystko, jeśli np wykluczymy karmienie
![]()
W sumie to się nie dziwię.
Ps. Co do pasji, ja trenuje pole dance, mam rurę w salonie, mam nadzieję że mój syn nie będzie chciał pogłębiać pasji matki hehe.