reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
A ja nie mam siły na nic.. po intensywnym dniu(od 8 rano Ishi z dziećmi, tata zrbił niespodziankę i przyjechał podczas smażenia naleśników), potem jeszcze intensywniej:-) Ja wypluwam oskrzela, ale jeszcze imieninowo poszliśmy do kina na Różę.

Teraz padam na twarz i muszę doczłapać się do łóżka. Jutro napiszę więcej!

Dobranoc!

My dzis miłysmy super popoludnie. Piewrszy dzien od dawien dawna nie poszlam do pracy wiec staralam sie byc z corcia.
zakupowo z Malcie- młoda ma nowe dwie pary leginsów, sweter, krótkie spodenki, czapkę i dwie opaski :) A ja portfel i opakowanie na okulary :):):)

pozniej zabawowo ;p

wieczorkiem skoczylismy do Castoramy bo troche przemeblowalismy domek i mi brakowalo kilka polek.
teraz moi chrapią, a ja z Zuzka ogladamy film.
jutro do pracki.
dobranoc

i ja się witam o poranku...... :tak:

i mamy kolejny pogodowo okropny dzionek.... nie dość, ze wieje to jeszcze pada.... brrrrrrrrrrrrr:crazy:

Karola i taki dzień jest potrzebny..... :tak:

Lilou.....czyli imieninowe kino w post było ...... :tak:

krklisz... i jak córa.......choróbsko już odpuściło na dobre...... :tak:

Mały zaczął drapetać dzisiaj zrobił 4 kroczki sam bez podpórki ;P aż sie popłakałam z radości no to teraz zaczyna się bardziej przerąbane. Sraczka dalej zębów nie widać tak pewnie przez 2 tygodnie może być, tak samo miałam z tymi wczesniejszymi zebami. My dzisiaj nie mamy żadnych planów siedzimy w domu

Mały zaczął drapetać dzisiaj zrobił 4 kroczki sam bez podpórki ;P aż sie popłakałam z radośc

GRATKI dla Bartusia....... :tak: na roczek już zrobił kroczek.......:-)

Natuska.......czyli Emila samodzielna dziewczynka...... z Filipem sobie poradzi i tyle.... a ty mamsia odpoczywaj...... :-D

Witam i ja :)
jakaś cała połamana wstałam :/
An serdeczne gratulacje dla Bartusia!! pewnie wczorajszy dzień go tak napędził :))) to się teraz nalatasz za nim :D
Natuśka ale masz kochaną córeczkę, brata na spacer weźmie, mamie da odpocząć... :D
okropnie za oknem, nigdzie nie wychodzę :/

reklama
witajcie:-)

czuje się jak po jakiejs pielgrzymce!!! bolą mnie nogi i plecy!! wczorajsza impreza się udała było 12dzieci i 9dorosłych!!! od 15tej do 21tej było przyjęcie ciasto smakowało i żarełko tez:-D

a dzis ledwo się ruszam, niestety z wiekim coraz mniej mam sił na takie usługiwania:no: a tak lubie...

pogoda masakryczna wieje i leje!!! dziewczyny się bawią, Starszy pojechał dzis na wojskową komisje kwalifikującą , dostał A szkoda ze juz nie biora do woja.... dostał by w dupe ten mój leń okropny!!! Sredniak cos tam skropie na kompie u siebie..

Tygrynka pytałaś jak sobie radze... hmm nie wiem jak mam odpowiedzieć na to pytanie, wszystko tak samo przychodzi... sama sprzątam, gotuje bawie się z dziecmi, dorabiam jako księgowa i niania:-D nie jest tak ze codziennie mam werwe, są dni kiedy mam takiego lenia ze nic nie robie!! chodze w pizamie do 15tej, obiad z paczki... przewracam się o porozwalane ciuchy... ale jak tak się polenie 1 dzien to potem kolejne dni wruwam:-) szkoda ze teraz mam napady rwy kulszowej i z lekka jestem spowolniona

An gratulacje dla synka za samodzielne kroczki!!!

zaraz zabieram się za leniwe, z masełkiem i bułką tartą, robie wiecej bo mam zamówienie na wynos:tak: ktos chętny???;-)

Do góry