lilou
Fanka BB :)
Hej kochane!
No dziś już trochę lepiej, choć kaszel nadal męczy. dziś w sumie cały dzień sprzątałam, Oli oczywiście się dziwiła że to nie piątek,ale już miałam taki bajzel że już nie mogłam patrzeć.
Dziś P zaspał, nie zawiózł Oli do pkola, mi wczoraj podpadł, i nie za bardzo z nim gadam:/
jarzębinko kino jak najbardziej postne, bo byliśmy na "róży"..
an Gratulacje dla Bartusia!wow to się pospieszył chłopak
super! pisałam na fb a nie widać mojego komentarza:/
poziomka super że zaglądasz! oby jak najczęściej! To chyba taki wiem "moje" .Oliwka też miała bardzo nasilone w tym wieku. minie na pewno;-)zdróka dla Ciebie, z bólem kręgosłupa nie ma żartów.. a coś sobie zrobiłaś czy tak samo z siebie?
Tygrynko nie dziwne że po takim intensywnym dniu masz lenia..
Krklisz ja daje jedną kroplkę devikapu.
Nabawe współczuję problemów z kolkami
oby szybko minęły...
Ishi ale numer z tym kinem..gdzie Wy jesteście???
pozdrów rodziców!
No dziś już trochę lepiej, choć kaszel nadal męczy. dziś w sumie cały dzień sprzątałam, Oli oczywiście się dziwiła że to nie piątek,ale już miałam taki bajzel że już nie mogłam patrzeć.
Dziś P zaspał, nie zawiózł Oli do pkola, mi wczoraj podpadł, i nie za bardzo z nim gadam:/
jarzębinko kino jak najbardziej postne, bo byliśmy na "róży"..
an Gratulacje dla Bartusia!wow to się pospieszył chłopak

poziomka super że zaglądasz! oby jak najczęściej! To chyba taki wiem "moje" .Oliwka też miała bardzo nasilone w tym wieku. minie na pewno;-)zdróka dla Ciebie, z bólem kręgosłupa nie ma żartów.. a coś sobie zrobiłaś czy tak samo z siebie?
Tygrynko nie dziwne że po takim intensywnym dniu masz lenia..
Krklisz ja daje jedną kroplkę devikapu.
Nabawe współczuję problemów z kolkami
Ishi ale numer z tym kinem..gdzie Wy jesteście???