reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam niedzielnie ...

dziękuje ślicznie za gratki :tak: na chwile obecna jeszcze chyba to do mnie nie dotarło,że w końcu sie udało :tak: pewnie dopiero wizyta u gina da jakieś uspokojenie i potwierdzenie :tak::-):tak: ale ogólnie jest OK

i do Zobaczenia JUTRO ........................... :tak:

a i świezy snieżek napadał, sliiiiiiiiiicznie na dworze :tak: ja juz zaliczyłam spacerek z pieskiem i z małym :tak:

Hej
nie wiem dziewczyny co z moją obecnością na spotkaniu, mała jeszcze kaszle i leci z noska, a i mnie wzięło i chusteczka za chusteczką :-( zobacze jak do jutra bedzie, ale nie chce was pozarazac a szczególnie dziaci :no:

hejo

Gosia- no roznie to bywa czasami mam mniejsze bole a czasami wieksze fakt faktem ze leci ze mnie jak z kranu:szok::szok::szok::szok::szok:
Iwonka- duzo zdrówka dla was:tak::tak:

lece poprasowac poki mala spi bo dzis taka marudna ze nie wiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Witam sie:-)
Probowalam napisac cos rano,ale cos mi szwankował internet:wściekła/y:
IWONKABLAZ:-)Duzo zdrowka:tak::tak::tak:

Moje dziewczyny tez sa dzisiaj cos marudne:no:ale chociaz chwilke sie przespaly a teraz to albo sie kloca albo wyrywaja sobie zabawki(ich kosmetyki)

Bylam dzisiaj w browarze bo chcialam im kupic majtki,ale nigdzie nie bylo takich malych na te ich chude dupki:no:W zeszlym roku udalo mi sie kupic w H&M takie na pieluszki do sukienek rozmiar 50/56 i teraz nosza je akurat bez pieluszek.Ale w tym roku juz ich niestety nie bylo:no:No i teraz to juz nie mam pojecia gdzie moge im kupic takie malenkie:confused:

witam

dziewczyny pewnie na spotkanko sie szykuja i tu taka cisza:tak::tak::tak::tak: kurcze jak ja załuje ze mnie tam nie bedzie :-:)-:)-:)-:)-( smutno mi i dlatego wziełam sie za sprzatanie domu heheh

dajcie znac jak było no i focie oczywiscie maja byc ok uciekam kochane!!!!!!!!!!!!

Witam:-)
Ja tez zaluje ze nie ma nie na spotkanku:wściekła/y:ale male caly czas kaszla a Wiktoria wczoraj wieczorem skonczyla antybiotyk a Klaudia nadal bierze syropki:no:
Oczywiscie rowniez czekam na fotki i wiadomosci jak bylo:tak:

Dowilka- ja to myslałam ze wy na spotkaniu a tu prosze niespodzianka;-);-);-)
ciekawe czy reszta sie zmobilizowała i poszła?????????

mała zasneła wiec ja mykam obiad wstawic bo mo chłopina za niedługo bedzie a tu nic do jedzenia nie ma:no::no::no::no::no:

zajrze potem

reklama
Do góry