hihi ten świat jest faktycznie mały, ja na dąrbowskiego całkiem niedaleko słowackiego
No to niezle.Ciekawe ile razy sie juz mijalysmy na ulicy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
hihi ten świat jest faktycznie mały, ja na dąrbowskiego całkiem niedaleko słowackiego
ja jako dziecko mieszkałam na Słowackiego![]()
Jarzebinka a u ciebie jak wszystko gotowe w domkui jak starania o dzidziusia
![]()
reszta OK
a dalsze zakupy do urządzania chatki dopierojak pospłacamy długi, spłacilismy juz 1/3, więc jeszcze sporo zostało
zaprosze na parapetówe to sama zobaczysz 

a jak nic nie wyjdzie, to jeszcze luty i zobaczymy, a wrazie co na poczatku marca w terminie owulki juz jestem umówiona do gina i chyba zrobie monitoring cyklu... bo ilez można czekać 
hejka
Moje dziecię wymyśliło sobie, ze na bal przedszkolny chce być przebrany za Boba Budowniczego.
Wczoraj przejrzałam bardzo bogatą ofertę strojów na allegro ale Boba niet.
I co teraz?
Muszę chyba improwizować. Macie pomysły??
Może gdzieś w Poznaniu widziałyście przez przypadek jakis strój.

hej hej ja jestem z Poznania i jestem tutaj zupełnie nowa, więc nawet do końca nie wiem co się tu dzieje. pozdrawiam wszystkich!!!

widzę, ze tu się dzisiaj dzieje :-)...
ale ja smutna i tylko na chwilkę wpadłam coś Wam powiedzieć. Jutro nadrobię co naskrobałyście.
Mój Łukasiu dzisiaj wrócił z przedszkola z pokiereszowaną buzią. Czoło, nos zdarte, warga górna rozwalona, dziąsła spuchnięte, zęby ledwo sie trzymają...Cała buzia obolała.
Jeść nie może, bo go boli.
A co się stało? Co innego mówi Pani z przedszkola, co innego moje dziecko.
Jutro nie idzie do przedszkola. :-(

no na pewno przyda im się chociaż kilka minut powietrza i Tobie też choćby dla samego lepszego samopoczucia, jak szłam sobie to zimna nie czułam bo bylam mocno opatulona, ale dla maluszków troszkę za zimno póki co jest na dworze

i dzis szukamy dale