reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ale się zdenerwowałam :-( zadzwoniłam żeby powiedzieć że mam opiekę i kierowniczka ta ogólna oki, spoko, a moja kierowniczka działu ponoć się wkurzyła bo chciała sobie tydzień wolny zrobić a tu taki psikus :-/ i już wiem że zostałam obgadana :-( wcale się nie zdziwię jak szef mnie wyrzuci jak wrócę :-(

reklama
Hej kochane
Rikapa zdrówka dla małej i nie martw sie robotą dzieci najważniejsze !!! :-)
doczytałam do końca wczorajsze sexiposty ale sie uśmiałam :-D
Byłyśmy dzisiaj u lekarza juz jest lepiej ale w pon. jeszcze nie powinna iść do żłoba ale co zrobić ???
Co do ślubu to gdybym jeszcze raz miała wychodzić za mąż to chyba bym ślubu kościelnego nie brała tyle było z tym zamieszania i z naukami to wszystko bylo bzdurne :-)
Sale mieliśmy w Kicinie w restauracji Raut było bardzo fajnie super miejsce polecam :-)

Rikapa jacyś dziwni ludzie w tym PiM wszytko będzie dobrze!
Jesteśaniołkiem my mielismy wesele w Hotelu Ikar, moze z zewnatrz nie wyglada ale sale maja piekna, duza ladne kolory, piekne sztucce zastawa, ja na takie detale zwracalam uwage:p A do tego super kierowniczka, zadnych ukrytych kosztow. placilismy 160 zl od osoby z ciastem, tez mielismy w pazdzierniku. Jedzenia bylo co nie miara. Brat mial w hotelu henlex impreza super, ale jedzenia mniej i organizacyjnbie tez gorzej, ale dla gosci mysle ze impreza bardzo udana. Nauki robilismy na gorczynie to zawsze jest 6 spotkan (na 1 moze cie nie byc) a jeszcze jest poradnia przedmalzenska polecam gieburowskiego jedno spotkanie i dostajesz kwitek, w innych nawet 3 i trzeba kalendarzyk robic. Tak jak dziewczyny piosaly najwiecej dowiesz sie na poznanaksim forum slubnym, ja stamtad bralam wszystkie informacje i rady:)
My u moich rodzicow ide bo basia wyje:(

rozmawiałam z moim mężem, jak mnie zwolnią to trudno będzie ciężko ale tak jak piszecie dziecko najważniejsze :-) choć bardzo się zawiodłam :-( juz miałam wypomniane że 4 razy w ciągu 5 miesięcy byłam na opiece ale tak naprawdę byłam 3 :-( nawet liczyć nie potrafi :-/ ale szefowi pewnie powiedzą że znowu wzięła opiekę :-(

Tygrynka właśnie tu mieszkam gdzie piszesz:-) kurcze to może jednak z widzenia się znamy:-) teren tutaj obok super na spacerki:tak:
A jak brałaś ten fenoterol to musiałaś leżeć?

fajnie że tam mieszkasz, mi się bardzo podobało, mimo że mieliśmy kawalerkę :) ale dla nas dwojga niewiele było potrzeba ;) mieszkaliśmy równo rok, ale z tego 4 miesiące to już przeleżałam, od 20tc ciąża była zagrożona :/ ale i tak dobrze że tylko czasem lądowałam w szpitalu a tak to mogłam w domu, w szpitalu poznałam dziewczynę która leżała tam od 15tygodni!! masakra:no: ale jak chodziłaś do sklepu u Ewy (albo do Żabki ale to rzadziej bo dalej) i widziałaś dziewczynę w czerwonym ponczo wgapiającą się godzinami z zachwytem w makarony to byłam ja:-D bo jak dostawałam dyspensę raz w tygodniu na wyjście to leciałam jak głupia do sklepiku i spędzałam tam pół godziny:-D

Tygrynka byłam w marketach tj. carrefour i kaufland, bo akurat byłam w pobliżu ale nie było niczego ciekawego..
jak wrócę od dziadków, to pomyślę o tym.. :-)
no a teraz czekam za Ilonką, mam towar dla niej :-D

a co tak na szybko potrzebujesz? zerknij do reala lub tesco, a moze w media markt mają tanie?
z tym towarem to fajnie zabrzmiało, jakbyście nie wiadomo czym handlowały:-D

moze poopowiadacie mi o swoich slubach i weselach :)??...

my cywilny braliśmy w zamku w Kórniku a wesele było w Pałacyku Pod Lipami w Swarzędzu:tak: ale jeśli duże wesele to nie polecam, bo mimo, że tam robią to mi się wydaje że za ciasno by było..

ale się zdenerwowałam :-( zadzwoniłam żeby powiedzieć że mam opiekę i kierowniczka ta ogólna oki, spoko, a moja kierowniczka działu ponoć się wkurzyła bo chciała sobie tydzień wolny zrobić a tu taki psikus :-/ i już wiem że zostałam obgadana :-( wcale się nie zdziwię jak szef mnie wyrzuci jak wrócę :-(

Rikapa przestań się tym przejmować! tzn wiesz, nie masz co się dziwić bo to jednak jest zawsze problem dla pracodawców bo muszą załatwiać sobie zastępstwa czy jakoś inaczej grafik ustawiać i wiadomo że ktoś coś powie jak jest zły, ale nie masz co brać tego do siebie. nie Twoja wina, nie robisz tego specjalnie. i mam nadzieję, że szefostwo będzie na tyle wyrozumiałe i zrozumie, zwłaszcza że zaraz ciepło się zrobi i pewnie takie problemy z chorobami się skończą. zdrówka dla Rity!!

a ja jestem mega wkurwiona ale aż mi się pisać o tym nie chce, bo to długa historia i raczej na zamknięty :/ grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tygrynka stara torba się nie nadaje, a jutro rano wyjeżdżam i dlatego potrzebuję :)

Rikapa nie przejmuj się tak, masz prawo brać opiekę i nie mogą Cię tak poprostu zwolnić z tego powodu..
Wszystko jakoś się na pewno ułoży...

Ehh.. a ja się nudzę przeokropnie.. w tv nic nie ma..
dobrze, że Adaś wniebowzięty.. ciągle się buja na koniku od Ilonki :-D
zakup trafiony :-) a właściwie wymiana hehehe :-)

Ilonka Fil jest przeuroczy.. i te włoski.. :-)

pościągałam sobie trochę muzy z muzodajnia.pl więc chociaż trochę posłucham nowych
hitów i pozgrywam na płytki :-)
ostatnio spodobała mi się najnowsza płyta Iry i jedna piosenka Ewy Farnej o Jacksonie..

kurde Guziczek jesteś tu? wiesz że Atlantis jest 24h?? ciągnęłabym Cię teraz! ja jestem tak wściekła że chętnie bym poszła się wyładować na jakiejś bieżni czy innej maszynie :/ na bieganie za zimno i ciemno :/

macie rację dziewczynki koniec przejmowania się co ma być to będzie i tyle :-) Ritka nadal ma temperaturę, miała dostać antybiotyk ale rozmawiałam z moją ciocią i mi go odradziła, powiedziała że damy radę innymi sposobami bez antybiotyku, jest laryngologiem więc chyba wie co robić :eek:

reklama
Do góry