reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja o tym morderstwie wczoraj oglądałam w polsacie. Ponoć zwabiła koleżenka ją do parku a potem jakiegoś chłopaka ze sobą przyprowadziła i ja zasztyletowali. No tragedia! Ja mam stracha łazić. Poza tym od sąsiadki wczoraj słyszałam że matke z dzieckiem w wózku na spacerze jacyś gówniarze napadli:szok:. Dziecko na obserwacji w szpitalu jest ale nic mu sie jest choć wózek obalili a matka na szczęście dużo kasy nie miała i jedynie coś ma zwichnięte bo ją pobili ale jest dobrze z nią.

Dzięki dziewczyny za dobre słowa wsparcia. Mam nadzieje że to ząbki ostatnie stadium. Wczoraj na obiadek sie krzywiła a przedwczoraj focha walneła na kaszke i zjadła tylko pół. Jakby z dnia na dzień przestała lubić jedzenie z łyżeczki.

Marcia kto to pirania był?

reklama
Aha! To ja pamiętam jak jeszcze miałam z 15-16 lat i w okolicy bloku moich dziadków we Wrocławiu gwałciciel grasował. Nas chłopaki z blokowiska po imprezach eskortowali do samych drzwi mieszkania, każdą po kolei żeby przypadkiem którąś w bramie nie zgwałcił.

Natuska ja sobie chyba kupie gaz. Normalnie strach z domu wychodzić.

Hej!

Oj ja też pamiętam ten okres jak pirania grasował, kręcił się po tych chaszczach przy polance brrrr. A z tym sołaczem to naprawdę masakra, dożywocie od razu!
Poziomka Jasne że dołączaj. Super!:-)
Temperatura niby w miare wysoka ale moim zdaniem nieprzyjemnie jest na dworze.

niedawno byla akcja o gwlacicielu w Zielonej gorze... i sie okazalo ze to zmyslone a szumu paniki było full....
fakt debili i swirow nie brakuje. Mieszkajac na zegrzu kiedys jakis zboczeniec dzwonil i wmawial mi ze mnie widzi i zboczone teksty sypal

czy któraś z Was umie piec i dobrze gotować?? aż wstyd się przyznać ale mi to nie bardzo wychodzi, zresztą ogólnie to gotuje moja babcia ale ona ma już 80 lat i chciałabym ją trochę odciążyć i ogólnie chciałabym czerpać radość z gotowania i pieczenia ciast a nie robić tego za karę :-(

reklama
chyba Skrzat910 świetnie sobie radzi w kuchni... ja dopiero raczkuję i robię proste szybkie dania, chyba że coś mi odbije jak z zapiekanymi pieczarkami :D

Do góry