reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jestem w ciąży boję się

Witajcis. Razem z chłopakiem ocieraliśmy się o sobie w ubraniach on miał wytrysk. Też po wytrysku mnie dotykał między nogami ale wszystko było w ubraniach. A był wcześniej w łazience i boimy się że mógł coś przenieść i jakoś przeniknęło przez ciuchy. Spóźnia mi się okres już 10-7 dni a nigdy czegoś takiego nie miałam. Boje się że jestem w ciąży. Test negatywny wyszedł a robiłam go w zeszłym tygodniu. Chłopak też się martwi. Mamy 20 i 23 lata. Co robić. W międzyczasie na początku zeszłego miesiąca byłam chora i brałam min acc

reklama
Witajcis. Razem z chłopakiem ocieraliśmy się o sobie w ubraniach on miał wytrysk. Też po wytrysku mnie dotykał między nogami ale wszystko było w ubraniach. A był wcześniej w łazience i boimy się że mógł coś przenieść i jakoś przeniknęło przez ciuchy. Spóźnia mi się okres już 10-7 dni a nigdy czegoś takiego nie miałam. Boje się że jestem w ciąży. Test negatywny wyszedł a robiłam go w zeszłym tygodniu. Chłopak też się martwi. Mamy 20 i 23 lata. Co robić. W międzyczasie na początku zeszłego miesiąca byłam chora i brałam min acc
Trzeba było nie pisać, ze macie 20 i 23 lata. Moze wstyd z niewiedzy TROLLU nudzący sie byłby mniejszy. Magia dzisiejszego internetu. Kiedyś faktycznie tylko bravo 😆 szkoda, że takie tematy nie sa jakoś automatycznie usuwane czy wrzucane w dział "nudy, trolling, fantazja", dla mnie to zaśmiecanie forum🫠

Trzeba było nie pisać, ze macie 20 i 23 lata. Moze wstyd z niewiedzy TROLLU nudzący sie byłby mniejszy. Magia dzisiejszego internetu. Kiedyś faktycznie tylko bravo 😆 szkoda, że takie tematy nie sa jakoś automatycznie usuwane czy wrzucane w dział "nudy, trolling, fantazja", dla mnie to zaśmiecanie forum🫠
Chciałabym aby go był troll ale niestety nie jest. Chłopak bardzo jest przestraszony i ja też sobie wmawiam

Myślę, że mając i 15 lat nikt nie pomyśli, że można zajść w ciążę przez ubranie 🤡

Nie chce być niemiła, ale nie wierzę, że można być dziś tak głupim.

I nie, nikt nie bierze na poważnie tego, że nie jesteś trollem:) jestem pewna, że wszystkie jesteśmy mądrzejsze 💩

reklama
Idz do lekarza i zrob badania. Przy okazji porozmawiaj o antykoncepcji i o tym co nas tutaj pytasz. Serio mówię. Jak sie tak boicie to oboje do lekarza.

Do góry