• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy jestem w ciąży?

4 października odbyłam stosunek z partnerem bez zabezpieczenia, było to 3 dni przed owulacją.Okres spóźnia mi się 3 dni a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało,dodam że jestem zdrowa, parę miesięcy temu byłam u ginekologa.Odczuwam mdłości, ogólne osłabienie,jestem ospała, często boli mnie głowa i mam objawy jak na okres .Czy jeśli miesiączka dalej się nie pojawi to od razu udać się do ginekologa?

reklama
Mamy wróżyć z kuli czy z fusów? Przecież każdy seks wiąże się z ryzykiem zajścia w ciążę. Objawy pojawiają się dużo później, możliwe że okres spóźnia się przez stres. Zrób test ciążowy, ew krew beta i będzie wiadomo. Moim zdaniem szansa na ciążę jest spora.

4 października odbyłam stosunek z partnerem bez zabezpieczenia, było to 3 dni przed owulacją.Okres spóźnia mi się 3 dni a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało,dodam że jestem zdrowa, parę miesięcy temu byłam u ginekologa.Odczuwam mdłości, ogólne osłabienie,jestem ospała, często boli mnie głowa i mam objawy jak na okres .Czy jeśli miesiączka dalej się nie pojawi to od razu udać się do ginekologa?
Zapomniałam dodać że dzień przed spodziewanym okresem pojawiło się dosłownie kilka kropel krwi na bieliźnie ,myślę że to mogło być plamienie implantacyjne

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry