Lady Loka
Fanka BB :)
Ale ten lekarz też nic Ci nie powieMiałam zrobić w środę i w piątek a kolejną wizytę ustalili na 16.10. Ale mi się to wydawało za długo dlatego zrobiłam dzisiaj i już na jutro umówiłam się z innym lekarzem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ten lekarz też nic Ci nie powieMiałam zrobić w środę i w piątek a kolejną wizytę ustalili na 16.10. Ale mi się to wydawało za długo dlatego zrobiłam dzisiaj i już na jutro umówiłam się z innym lekarzem.
Ja bym zrobiła badanie bety a wizyty nie odwołała. Jak wyniki odbierzesz po wizycie u gin to możesz je z nim przez tel skonsultowaćTo co mam odwołać wizytę i czekać na czwartkowe wyniki żeby porównać?
Ja bym przesunęla wizytę na piatek i po drodze zrobila betę w czwartek. Albo wizyta w czwartek popołudniuTo co mam odwołać wizytę i czekać na czwartkowe wyniki żeby porównać?
przy takim progesteronie to pewnie będzie poronienie albo ciąża pozamaciczna. Jedynie przyrost Ci powie co tak na prawdę się dzieje. Jeśli spada -poronienie, jeśli delikatnie rośnie to może być pozamacicznaDziewczyny w sobotę byłam na wizycie i faktycznie wiele się nie dowiedziałam. Macica powiększona ale endometrium 5mm. Czyli to krwawienie nie było miesiączką. Trzeba czekać i zrobić betę w środę. Zrobiłam ją już dzisiaj z dodatkowym progesteronem i jestem załamana.
Beta 52,2
Progesteron 1,69
To samo chciałam napisać.przy takim progesteronie to pewnie będzie poronienie albo ciąża pozamaciczna. Jedynie przyrost Ci powie co tak na prawdę się dzieje. Jeśli spada -poronienie, jeśli delikatnie rośnie to może być pozamaciczna
Hej takDziewczyny może któraś miała podobną sytuację i podzieli się doświadczeniem.
Otóż staramy się o drugie dziecko i w tym cyklu miesiączka spóźniona i test pozytywny. Po 2 dniach od testu krwawienie które trwało niecałe 2 dni i test nadal pozytywny. Wizyta oczywiście umówiona ale dopiero na sobotę. Czy jest możliwość że faktycznie jestem w ciąży mimo krwawienia. Dołączę zdjęcie testu po skończonym krwawieniu.
Doczytaj pozostałe postyHej takja też tak miałam, lekarz i tak nie odrazu stwierdzi ciążę dopiero po badaniu krwi ale u mnie to była ciąża i utrzymałam ją do końca teraz czekam już na rozwiązanie. Pozdrawiam