Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Negatywny. Nie ma żadnej drugiej kreski.spoznia mi sie miesiaczka, brzuch jakby pulsowal moze jestem przewrazliwiona
zrobilam dzisiaj test ciazowt [test bobo] ale nie wiem czy dobrze go odczytuje pomocy!!Zobacz załącznik 375791
Zobacz załącznik 375792
prosze o szybka pomoc
Jedna zapomniana tabletka w lutym raczej nie spowodowała że teraz byś zaszła w ciążę, coś ty! Na pewno stres.Witam.
Od 10 lat stosuję tabletki Femoden i zawsze miesiączkowałam regularnie.
W lutym zapomniałam 17 tabletki minęło 12 godzin,więc posłuchałam rady ,skończyłam opakowanie do końca, nie robiłam 7 dniowej przerwy tylko od razu rozpoczęłam nowe opakowanie.
Miesiączki miałam prawidłowo.W czerwcu jednak miesiączka nie wystąpiła.
Około rok temu zdarzyło się dwa razy,że nie wystąpiła u mnie miesiączka ,ale następnego miesiąca pojawiała się.
Myślałam,że teraz będzie tak samo,ale jest lipiec powinnam dostać miesiączkę i niestety nie pojawiła się.
Ból brzucha wystąpił się jak co miesiąc.Jutro zrobię sobie test.
Moje pytanie : Czy przez to,że zażyłam dwa opakowania pod rząd mogłam rozregulować sobie cykl?
Jakie mogą być jeszcze przyczyny?
Dodam jeszcze ,że często się stresuję ale nie jest to stres,który trwa bez przerwy.
edit: Miałam zrobić test jutro ,ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj wynik - negatywny.
Mam jeszcze jeden test w zapasie.
Pierwszą tabletkę powinnam wziąć jutro o 20:00 ,więc zastanawiam się czy powtórzyć test jutro rano.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedźJedna zapomniana tabletka w lutym raczej nie spowodowała że teraz byś zaszła w ciążę, coś ty! Na pewno stres.
Chciałabym sie dowiedziec jakie sa objawy jesli dojdzie do zapłodnienia prosze opisac jesli ktoras miała takie