Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam was wszystkiexXxIzuLQaxXx ja wlasnie tez sie nad tym zastanawiam z tym ze u mnie plamienie ( bardzo delikatne) pojawilo sie jakies 9 dni po owulacji i trwa az do dzis ;/ Dzis mam termin miesiaczki i myslalam ze sie to jakos rozkreci a tu nadal lekko tylko zabrudza mi wkladke.Oczywiscie my staramy sie o dzidzie i w tych dniach co sa najodpowiedniejsze bylo przytulanko.Do tego czuje okropne rwanie persi i bol brzucha ale bardziej bym powiedziala takie dziwne ciagniecie i co jakis czas zakuje mnie jajnik i wydaje mi sie ze raza dostane okres a tu nadal nic .Co o tym myslicie dziewczyny....Test mialam dzis robic ale sie jeszcze powstrzymalam bo myslalam ze sie cos rozkreci a tu nadal cisz;/a ja nic juz nie rozumiem i caly czas sie zastanawiam :/ moze ktoras z was tak milala mozecie dziewczyny sie wypowiedziec na ten temat??? Pozzdrawaiam
Witam dzieczyny tak robilam dzis z porannego moczu test i niestety wynik negatywnya @ nadal brak :/ wiec juz nic z tego nie rozumiem choc jeszcze jakas nadzieje mam ze moze za wczesnie sama nie wiem... poczekam jeszcze 2 do 4 dni i jak nadal nie bedzie @ to ponownie wykonam test lub wybiore sie na bete i do lekarza.Plamienia brunatne mam od soboty dzis nawet czysto zastanawiam sie czy to moze nie jakies zaburzenia hormonalne ale niedawno robilam badania i wszystko bylo w porzadku. Dziewczyny ostatni @ mialam 21 lipca trwal normalnie 7 dni ( mam dosc obfite i bolesne co 35 dni) według kalendarzyka dni plodne mialam od 7 do 14 sierpnia potwierdzone testem owulacyjnym ( w tych dniach bylo przytulanko) a 22 zaczely sie te dziwne brunatne plamienia czasem troszeczke widocznej krwi do tego bol podbrzusza niby na okres ale taki bardziej ciagnacy i klucie od czsu do czasu janika ....wiec tak to wyglada ;/ Moj M mowi zebym poczekala cierpilwie jeszcze ale ta niewiadoma jest straszana.Oki nie smece wiecej wam.Jak cos wiecej bede wiedziec to napisze .Pozdrawiam was i jesli ktoras mogla by sie wypowiedziec na ten temat to bede bardzo wdzieczna moze ktoras z was miala taki przypadek i okazalo sie ze jednak to byla ciaza pomimo testu negatywnego.
Z tymi objawami nie ma więc 100% reguły. Także później nie miewałam szczególnych symptomów, nudności itp. Pozdrawiam i powodzenia w staraniach.Też tak miałam.. Ból brzucha był trochę inny, bardziej kłuło niż bolało, do tego spóźnał mi się okres i bolały mnie piersi. Test pozytywnie + potwierdzeni lekarza ginekologa i czekaliśmy na maleństwoCzekająca, moimi pierwszymi objawami były bóle brzucha jak na okres, bolesność piersi. Czyli znane mi objawy przepowiadające miesiączkę.