reklama

Czy mogę być w ciąży?

Róża 123

Początkująca w BB
Hej dziewczyny, od kilku dni czuje się dziwnie, boli mnie brzuch jak na miesiączke a jej nie mam (zostało mi 6 dni) miałam stosunek bez zapezpieczenia i oczywiście szukamy dzidzi. Ale właśnie te bóle brzucha tak mi dały dużo do myślenia mam też taki biały śluz kremowy, temperatura z samego rana 36,7 a w ciągu dnia 37 albo 37,2. Jak myślicie? Mogę być w ciąży? Potrzebuje rady.

reklama
Ja jestem w podobnej sytuacji. Od owulacji ciagle bola mnie piersi.. i lekko jajniki. Bole menstruacyjne dostalam na tydzien przed miesiaczka ale nie sa mocne jak zawsze.Zazwyczaj boli mnie tylko 1 dzien przed miesiaczka. 25 kwietnia powinnam dostac okresu. Jak na razie musze poczekac jeszcze kilka dni. Jesli nie dostane okresu.. zrobie test ;) trzymam kciuki za siebie i za wszystkie starajace sie.

Na objawy za wcześnie, a jak był stosunek bez zabezpieczenia to szansa jest. Poczekaj 6 dni i zrób test. Macierzyństwo uczy cierpliwości.
Nie jest za wczesnie na objawy u mnie 6 dni po owulacji sie pojawily w momencie zagniezdzania sie zarodka. I byl to miedzy innymi taki bol jak autorki wpisu plus temperatura mdlosci zawroty glowy klocia jajnikow. Juz wtedy bylam pewna.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry