reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Agus.. mi w 2 ciazy lekarz powiedzial w 3.5 miesiaca na USG ze bedzie dziewczynka..:-) no i myslalam ok.. Milenka bedzie:-D .. no ale czulam jakos ze to chlopczyk.. Olaf:-D .. Ale sie urodzil piekny,,duuuuuzy KACPEREK:-D:-D
Czarodziejka.. no so Ty :sorry2::sorry2: beda serduszka z literka P w srodku:-D:-D:-D

Kicia super, że napisałaś:-) bardzo się cieszę:tak::-)
tak jak pisałam plany były, ale już dziś się zmyły:-):-):-) za parę dni następne staranka:-):-):-):-)

no i super decyzja!!
trzymam kciuki :tak:

z tego co mi sie w oczy rzucilo to to że Kicia do nas napisała... ciesze sie że juz bedziesz z nami;-):tak: do kwietnia juz niedługo przeleci.... co do tych ruchów to niewiem do konca czy to to bo lekarz mowi ze to mało mozliwe, ale co by mi tak po brzuchu kursowało:sorry2:...

no bo to szybko bardzo , ale to juz druga ciaza wiec wiesz czego sie spodziewac!!

Kicia ale sie ciesze Kochana ze jestes~!!!!!
Jak Bóg da to moze razem bedziemy nosic brzuszki..oczywiscie razem z Beti, anufifi, Sylwią,ptasiorkiem,....do dobra wszytskie z tego forum :)

bylo by rewelacyjnie!! :tak:

Kicia kochanie ogromnie sie cieszę z Twojej obecności....

dziekuje i nawzajem!

Kicia-mnie tez milo, ze juz wrocilas do nas. Wczesniej podczytywalam ten watek, wiec jestem z info na biezaco...Pewnie ze juz psychicznie mozesz sie przygotowywc do nastepnych cykli, jestesmy z Toba:)
!

dziekuje!
rowniez kibicuje za szybciutkie dwie kreseczki!!

KICIA , miło cię poznać. Dziękuję w iminiu mego dziecięcia za komplementy. Wszystkiego dobrego ci życzę, żebyś szybko nabrała siły, dobrze, że optymistycznie brzmi twój post i nie poddajesz się i szykujesz do przyszłych starań o dziewuszkę :tak:

mi rowniez milo :)
corunie masz niesamowita!
wklej wiecej jej fotek co by nas tu jeszcze bardziej zainsprowac do dzialan o dziewuszke!:-D

tak wogole dziewczynyto dzieki za mile slowa!!
stesknilam sie za wami!!
ten miesiac widze moze byc owocny!!
kibicuje z calych sil!!!!!!!!!!! :tak:

Witajcie dziewczyny :-)
Nie jestem w temacie co u Was nowego bo mam duże problemy z ciśnieniem i muszę leżeć i nie denerwować się :-p We wtorek mam wizytę i wtedy mam dostać skierowanie do szpitala i pewnie powoli rozstrzygnie się kiedy to CC , od jutra 38 tydz , a mój gin chce doczekać do 39 . Tak czy tak to już niedługo .
Pozdrawiam i życzę zdrowia zafasolkowanym i sukcesów starającym się :tak:Buziak

Nie jestem w temacie co u Was nowego bo mam duże problemy z ciśnieniem i muszę leżeć i nie denerwować się :-p We wtorek mam wizytę i wtedy mam dostać skierowanie do szpitala i pewnie powoli rozstrzygnie się kiedy to CC , od jutra 38 tydz , a mój gin chce doczekać do 39 . Tak czy tak to już niedługo .
Asus... to trzymamy kciuki za wtorek;-) Trzymaj sie dzielnie i daj znac jak COŚ;-):-) Buziaczki.

reklama

to odpoczywaj i niczym sie nie martw!!
juz niedlugu!!!

Kicia.. Kochana .. czekamy na Ciebie :tak: !!! Buziaczki ogromniaczki:zawstydzona/y:;-)

dzieki kochana!!
a czemu az do czerwca???

Do góry