Mikallo
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję :-)A dziś test już bardziej wyraźnyZaczyna do mnie docierać, że jestem w ciąży!
@Imama jak sie czujesz?
@Patrycja2810 kiedy testujesz?
@ana. jak u Ciebie?
To życzę dwóch kreseczek :-)Hej laseczki! Troche mnie nie było a tu tyle się dzieje :-)Mój teraz jest i mnóstwo na głowie, cały czas się urządzamy i wkoło domu jeszcze sajgon ;-)
Antonia gratulacje syneczka! Ale masz fajne podejście do tego.Ja dokładnie myślę tak jak Ty. Bardzo pragnę 3 dziecko i wiadomo chciałoby się tą wymarzoną córeczkę, ale najważniejsze dla mnie to zdrowe dziecko, zresztą moi chłopcy już tacy duzi że bobasek niezależnie od płci byłby dla mnie ogromnym szczęściem:-)
Imama może rzeczywiście to ciąża, Trzymam mocno kciuki:-)
Mikallo gratulacje!!!
Ana powodzenia, trzymam kciuki za owocny cykl:-)
Ja właśnie jestem po @ i chyba się nie wyrobię ze staraniami w tym miesiącu bo mój mąż 11ego wyjeżdża a ja mam późno owulację:-(
Faceci na zimno to biorą tymbardziej że nie jest jeszcze pewne. Napewno po terminie @ zacznie to do niego dochodzićMyślę, żeby zrobić betę w czwartek już po terminie @
Mąż wie, od razu mu powiedziałam, ale tak jakby nie wierzyłPrzyjął to na chłodno i dopiero jak nie dopiłam kawy to go olśniło, że chyba jednak coś jest na rzeczy
Dziwi go, że tak przeżywam ten pozytywny test, bo przecież staraliśmy się, więc nic w tym dziwnego, a poza tym to przecież już drugie dziecko i według niego emocje są mniejsze. Esz kur... szkoda gadać. Myślę, że uwierzy dopiero jak @ się nie zjawi, ale powiem szczerze, że bardzo rozczarowała mnie jego reakcja
![]()