B
bibiU
Gość
A może któraś stosowała testy owu Horien Medical?? Bo mi właśnie wyszła jedna kreska a na Lh Vitam druga kreska cień cienia. Ma któraś doświadczenia z nimi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Imama to zaciskam kciuki zrób jeżeli implantacja była 6 dni po to powinien pokazać się bladzioch a jeżeli nie to jeszcze niczego nie przekreśla i jeszcze możesz zatestować ja też po dwóch stratach wolałam trzymać rękę na pulsie zaraz robiłam badaniaDziewczyny mam przeczucia ciążowe u mnie. Ale nie zapeszam! Temperaturka podwyższona, wczoraj spadek w 6dc. Warto robić test w 8dpo czy jednak znikoma szansa na cień cienia? Bo jakoś tym razem chce szybko wiedzieć i biec na betę bo już się boje ze coś pójdzie nie tak.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom