reklama
Moja Majcia miała być Mia ale i tak na nią wołam MiaNo to rzeczywiście Imama lepiej żeby był córaMia jest bardzo ładne
![]()
Imama
Fanka BB :)
Leeleeth czasem trzeba dopomóc marzenia! Ja również nastawiona jestem na synka i wiem ze marzenie o córce zawsze pozostanie.
Majorcia mój pierwszy syn miał być Mia Heh nie No od zawsze chciałam córkę i tak już te imię mi w głowie zostało.
Kruszynka No wyglada to jakby owu naprawdę nie było. Wiem ze czasem może się "rozmyślić" i już czytałam o tym ze porostu owu nie ma w danym cyklu bądź się przesuwa. Trzymam kciuki bo jeszcze może przyjść. Masz dopiero 18 tc wiec spokojnie mierz nadal. U mnie po krwawieniu były tez bardzo niskie temp ale owu wyłapałam. Tylko ze ja odpuściłam cykl.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Majorcia mój pierwszy syn miał być Mia Heh nie No od zawsze chciałam córkę i tak już te imię mi w głowie zostało.
Kruszynka No wyglada to jakby owu naprawdę nie było. Wiem ze czasem może się "rozmyślić" i już czytałam o tym ze porostu owu nie ma w danym cyklu bądź się przesuwa. Trzymam kciuki bo jeszcze może przyjść. Masz dopiero 18 tc wiec spokojnie mierz nadal. U mnie po krwawieniu były tez bardzo niskie temp ale owu wyłapałam. Tylko ze ja odpuściłam cykl.
Kruszynka123
Mierzę nadal choć już po ptakach mąż pojechał w ndz i wraca na następny weekend za 2tyg czyli w terminie @ owu zawsze była max 17dc.Trzymam kciuki bo jeszcze może przyjść. Masz dopiero 18 tc wiec spokojnie mierz nada
B
bibiU
Gość
Ja muszę doczytać o co dokładnie chodzi z tym wapniem i wit c bo nie do końca jestem przekonana
Kruszynka123
Oby..... Bo tyle serduszek pójdzie na marneKruszynka może jutro będzie spadek temp i owu i wtedy plemniczki przetrwają.

B
bibiU
Gość
Leeleeth i dziewczyny :-) marzenia się spełniają tylko realne
ktoś mi tak kiedyś powiedział :-)
ktoś mi tak kiedyś powiedział :-)Dziewczyny jestem żywym przykładem na to ze marzenia się spełniają
trzeba tylko bardzo w to wierzyć dopiero za czwartym razem urodziłam moja ukochana córeczkę
Nie poddałam się wierzyłam że będę ją mieć no i dzisiaj mogę stroić moja gwiazdę w sukieneczki No i dzisiaj zrobiłam jej pierwszego kucyka na czubku głowy
trzeba tylko bardzo w to wierzyć dopiero za czwartym razem urodziłam moja ukochana córeczkę
Nie poddałam się wierzyłam że będę ją mieć no i dzisiaj mogę stroić moja gwiazdę w sukieneczki No i dzisiaj zrobiłam jej pierwszego kucyka na czubku głowy
reklama
kitqa
Już wiem, że będę mieć dziewczynkę! : ) jest cała i zdrowa! : )
Nie powiem spodziewałam się kogoś innego, dlatego nie wierzę już w żadne planowanie płci, objawy, wróżby z obrączki, zachcianki czy nawet w samego tarota, tak, tak tarocistka też się pomyliła.
Cieszę się że będzie mała gwiazdeczka do pary : )
A wy probujcie dalej bo zawsze warto
Nie powiem spodziewałam się kogoś innego, dlatego nie wierzę już w żadne planowanie płci, objawy, wróżby z obrączki, zachcianki czy nawet w samego tarota, tak, tak tarocistka też się pomyliła.
Cieszę się że będzie mała gwiazdeczka do pary : )
A wy probujcie dalej bo zawsze warto
Podziel się: