reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama tak to ten, byłam u lek i mówił że owu będzie i że wszystko jest ok chodzę do niego całe życie ufam mu . A tu taka słaba temp. Mąż będzie dopiero za 2tyg na 3dni i tak w koło:sad: bo koniec urlopu.
_20170807_170218.JPG

Załączniki

• _20170807_170218.JPG
    _20170807_170218.JPG
    34,5 KB · Wyświetleń: 363
reklama
Leeleeth czasem trzeba dopomóc marzenia! Ja również nastawiona jestem na synka i wiem ze marzenie o córce zawsze pozostanie.
Majorcia mój pierwszy syn miał być Mia Heh nie No od zawsze chciałam córkę i tak już te imię mi w głowie zostało.
Kruszynka No wyglada to jakby owu naprawdę nie było. Wiem ze czasem może się "rozmyślić" i już czytałam o tym ze porostu owu nie ma w danym cyklu bądź się przesuwa. Trzymam kciuki bo jeszcze może przyjść. Masz dopiero 18 tc wiec spokojnie mierz nadal. U mnie po krwawieniu były tez bardzo niskie temp ale owu wyłapałam. Tylko ze ja odpuściłam cykl.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kruszynka może jutro będzie spadek temp i owu i wtedy plemniczki przetrwają.
U mnie się owu przesunęła o 2 dni. Ale to różnie. Nie przewidzimy tego Niestety.

Dziewczyny jestem żywym przykładem na to ze marzenia się spełniają
trzeba tylko bardzo w to wierzyć dopiero za czwartym razem urodziłam moja ukochana córeczkę
Nie poddałam się wierzyłam że będę ją mieć no i dzisiaj mogę stroić moja gwiazdę w sukieneczki No i dzisiaj zrobiłam jej pierwszego kucyka na czubku głowy

reklama
Już wiem, że będę mieć dziewczynkę! : ) jest cała i zdrowa! : )
Nie powiem spodziewałam się kogoś innego, dlatego nie wierzę już w żadne planowanie płci, objawy, wróżby z obrączki, zachcianki czy nawet w samego tarota, tak, tak tarocistka też się pomyliła.
Cieszę się że będzie mała gwiazdeczka do pary : )
A wy probujcie dalej bo zawsze warto;)

Do góry