reklama
Gosica - Nie chyba olewam betę całkiem - szczerze to nigdy nie robiłam, ale gadalismy dzis z mezem ze płeć się dowiemy w tej ciąży ,
Gorligor-wg mojego gina tsh ma być 1-2 Max ale najlepiej to w granicy 1,5
Imama u mnie beta od 20 do 40e za badanie , z tą cena 40e to chyba na głowę upadli ....
Ale chyba nie robię muszę tyle jechać nie chce mi się [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gorligor-wg mojego gina tsh ma być 1-2 Max ale najlepiej to w granicy 1,5
Imama u mnie beta od 20 do 40e za badanie , z tą cena 40e to chyba na głowę upadli ....
Ale chyba nie robię muszę tyle jechać nie chce mi się [emoji23]
Jutro zatestuje, ale mam dziwnie przeczucie że ta ciąża się nie utrzyma :/ , nie wiem bol jak na okres - dziwnie mnie jajnik boli, nie wiem oby to było tylko nieuiszczone "przeczucie"
Imama
Fanka BB :)
Miciurka odpoczywaj dużo bo te początki najcięższe. A i wizyt tak szybko i tak nie robią.
A mi znów ręce zaczęły dretwiec to jednak chyba ten progesteron bo nawrot mam odkąd znów muszę to brać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A mi znów ręce zaczęły dretwiec to jednak chyba ten progesteron bo nawrot mam odkąd znów muszę to brać
Imama - a to od kręgosłupa może masz ? Co bo ja jak mam drętwienie rąk to zdecydowanie kręgosłup, może gdzieś tam masz ucisk w końcu już dzidzia trochę urosła i brzuch też rośnie z dnia na dzień
No nie wiem właśnie tak mnie jajnik rwie że zaczynam się bać że to może pozamaciczna ciąża ... :/ , chyba przez te abstynencje mam takie dziwne myśli
No nie wiem właśnie tak mnie jajnik rwie że zaczynam się bać że to może pozamaciczna ciąża ... :/ , chyba przez te abstynencje mam takie dziwne myśli
Jutro zatestuje, ale mam dziwnie przeczucie że ta ciąża się nie utrzyma :/ , nie wiem bol jak na okres - dziwnie mnie jajnik boli, nie wiem oby to było tylko nieuiszczone "przeczucie"
Oby to tylko głupie i niepotrzebna myśli były [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Nie strasz nad Kobieto!
Weź No spa albo mg to nie zaszkodzi. Pod ciepłym kocykiem poleż

Imama
Fanka BB :)
Miciurka tylko waśnie drętwienia miałam już i jak odstawiłam progesteron to mi minęło a teraz znów nawrot wiec wnioskuje ze to ten progesteron. Ale No wiadomo to może być wszystko.
Wydaje mi się ze bardziej bóle krzyżowe są niebezpieczne i powodem do obaw. U mnie taki był objaw poronien niestety. Ale to się wszystko rozciąga ze podbrzusze tez mnie bolało w tej ciąży wiec dopóki się nic nie dzieje nie myśl o tym. Nie miałaś Super długiej abstynencji wiec tego bym się nie obawiała.
Wydaje mi się ze bardziej bóle krzyżowe są niebezpieczne i powodem do obaw. U mnie taki był objaw poronien niestety. Ale to się wszystko rozciąga ze podbrzusze tez mnie bolało w tej ciąży wiec dopóki się nic nie dzieje nie myśl o tym. Nie miałaś Super długiej abstynencji wiec tego bym się nie obawiała.
Miciurka mnie też bolał brzuch jak na okres i jajnik kłuł ten z którego jajeczkowalam także odpędzić proszę złe myśli wypoczywać a wsio będzie dobrze jak jest wszystko dobrze to nawet test będzie już dzisiaj ciemniejszy więc jak masz więcej na zbyciu to sobie zrób i będziesz wiedzieć
Ostatnia edycja:
reklama
Leeleeth- z dziećmi leżeć no gdzie to tylko od święta [emoji23]
Imama- mnie codziennie boli kręgosłup i mam bóle krzyzowe i bez ciąży także w życiu bym tego nie wykryła, no 9 dni to trochę było tej abstynencji chociaż zdarzają się dłuższe
Majorcia - aż strach test robić.., zrobię jutro z rana , bo ta kreska taka słaba jest z wczoraj że chyba trzeba poczekać
Imama- mnie codziennie boli kręgosłup i mam bóle krzyzowe i bez ciąży także w życiu bym tego nie wykryła, no 9 dni to trochę było tej abstynencji chociaż zdarzają się dłuższe
Majorcia - aż strach test robić.., zrobię jutro z rana , bo ta kreska taka słaba jest z wczoraj że chyba trzeba poczekać
Podziel się: