reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc Laski:)
Boszeee nie nadązam czytac....co chwila wskakuje post:))))
Anufifi mi sie taka duza rodzinka marzy ale czy chcialabym 5 urodzic...gmmm :):-D
Pyszczek badz cIerpliwa w starankach..mysle ze wczesniej czy poźniej sie uda..grunt to nie dac sie zwariować :)))
Choc jak pisze ptasiorek trzeba miec stalowe nerwy zeby rok probowac i dopiero zaciązyc...no ale co my mozemy....wszystko w rekach Boga :)))

Dziewczynki ale naskrobalyscie :)))
Ja sie zalamalam bo znow sypie tak strasznie .. a dopiero co sie odrobilam by odkopac wyjazd autem :baffled::baffled: .. Normalnie mi rece opadaja ..chce wiosne !!!! :wściekła/y:
Anufifi.. daj dooopke pomasuje bidulko ;-):-)
Pyszczek ..Trzymam kciuki bedzie ok :sorry2:
Ptasiorek.. Nioo fryzurka Milenki.. BOMBOWA !!! :-D Slicznosci normalnie ehhhhh :-)
Trzymajcie sie cieplutko coby Was nie zasypalo za duzo.. ;-)
Pokaze Wam focie co mam w avatraku ..tylko w powiekszeniu.. ale sie rozczulilam normalnie rewelacja buuuuu .. ;( Tez tak chce ;(
Buziaczki Kochane dla Wszystkich :)))

iStock_000002989194Large.jpg

Ostatnia edycja:
dla mnie to też zadna różnica czy będe rodzić w lecie czy w zimie. Aczkolwiek brzuszek w lecie jest chyba lepszy, mniej ciuchów się kupuję i można chodzic w klapeczkach, dla mnie to była wielka wygoda, bo ubieranie butów zimowych z brzucholem .... :no:

Mnie poród wypada we wrześniu w znaku Panna...wyobrażacie sobie jak urodzę chłopczyka Panienkę ? :-D:-D:-D:-D:-D

BERSHKA... mój mąż to taki chłopczyk-panienka :-):-D

SYLIA fajna foteczka....:tak: też byś tak chciała?... a co? żeby cię taki śniady, umięśnoiny przystojniak całował i miział po brzuszku... ;-):-p;-):-D :-D

reklama
Do góry