reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No wiem że przezyłaś ostatni cykl, mi tez było smutno z Twojego powodu...:confused: Tym bardziej że wszystko było zgrane, wiec jak wczesniej przy chłopcach się udało od razu to teraz też powinno....ale tylko Bóg o tym decyduje, gdybyśmy my mogły decydować o życiu...kto wziąłby na siebie taką odpowiedzialność..:sorry2:

Miejmy nadzieję że nie będzie potrzebne :tak: Bo po co niepotrzebnie Mężulka zmuszać do robótek ręcznych! :-D:-D:-D

A wychowanie synów to kurcze...niełatwe zadanie - tak mi się wydaje!

Fajnie Ci że sama masz dobrą teściową :tak: Ja na swoich teściów też nie mogę narzekać, ale na szczęście nie mieszkamy już z nimi :-) No cóż - jak to się mówi - nadgorliwość jest gorsza od....czegoś tam (nie pamiętam :)

Ostatnia edycja:
No robótki ręczne .....w obcym miesjcu ...echhh...lepiej nie ....

Wiesz z córkami pewnie nie łatwiej ...musza być skoleji dobrymi zonami :-D:-D:-D...

Tak czy tak kiedyś nas zostawią .....o matko szybko zmieńmy temat ....:-D:-D:-D

Tak więc ...doopa mmnie okropnie boli
nie wiem jak wróce do domu...
a ja jakbym w przyszłym cyklu zaszła to miałabym z grudnia jak Tomusia ....
a co za tym idzie wszystkie ciuchy ciążowe by grały :) heh...

No właśnie nie wiem dlaczego dziewczyny niektóre narzekają żeby nie rodzić dzieci pod koniec roku...Dla mnie to żadna różnica ;-)

A ja zaraz idę na te zakupy, póki słoneczko świeci, to przyjemniejszy będzie spacer :tak:

Dobrze Anufifi że "tylko" się potłukłaś, a nie połamałaś....rożnie to bywa na takim lodzie..:baffled:

Ojoj Ptasiorku to mnie nie pocieszyłaś....:baffled::confused:........:-D:-D:-D
No ale w końcu się udało i jaka dzidzia słodka! :-)

No.. bo.. taki dopracowany egzemplarz :-D:-D:-D

Co do tego nakręca się, to wraca i pojawiają się myśli, że czeka mnie powtórka z tamtych czasów... i znów tyle cykli mnie czeka bezowocnych starań... ach... Weź tu człowieku się nie nakręcaj... jakby się odrazu udało, to nie było by czasu się nakręcać :-p:-D

Ptasiorku i za łatwo by było, a tak można synowi lub córce kiedyś powiedzieć - widzisz ile się o Ciebie staraliśmy!!! heheh....żarty..:-D:-D:-D
Nie martw się, może szybciej pójdzie :tak:

Tomka mam z grudnia a Filipka ze stycznia ...ja myślałam o rodzeniu w lecie , ale spieszyło mi sie za bardzo :-D:-D:-D:-D i nie narzekam ....teraz tez myslałam o przesunieciu ale nie wytrzymam ...chyba ze nie zaskoczy to ...no wyjdzie jak wyjdzie ....jak widac na tym watku czasem czlowiek nie ma na to nic a nic wpływu....

reklama
Ja też jak zaczynałam starania to miało wyjść na lipiec-sierpień, tak się akurat złożyło z naszą decyzją, zresztą oboje z M jesteśmy z sierpnia, dwa Lwy i pomysleliśmy że fajnie by było mieć małe Lwiątko..:)
Ale jest jak jest i teraz każdy termin jest dobry :tak:

Oki kochane koleżanki, ja uciekam na razie na te zakupy, będę potem jak już obiadek skonstruuję!

Buziaczki ogromniaste! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry