Witam, trochę was czytałam i postanowiłam sie przywitać i opisać moje zawirowania co do płci  Martoosia według mnie masz dziewczynke, patrząc na to zdjęcie. W moim przypadku na pierwszych prenatalnych lekarz z certyfikatem fmf sam nas zapytal czy chcemy znać płeć i dość pewnie powiedział ze to dziewczynka, wyrostek plciowy był bardzo dziewczecy. Cieszyliśmy sie bo mamy juz synka, a wiecej dzieci nie planujemy i po cichu liczylismy na córeczkę, dwa tygodnie później mój lekarz prowadzący również powiedział ze wygląda na dziewczynke. W ten poniedziałek to był tydzień 17+3 mój gin zmienił juz zdanie i powiedział ze raczej chlopczyk, ale mówił ze nie mozna bylo za bardzo podglądnac bo dziecko sie zaslanialo i teraz tez jesteśmy w zawieszeniu, czekamy do polowkowych, ale widocznie mój ginekolog cos tam dostrzegl skoro teraz powiedział o chlopczyku, wiec próbuje sie przestawić z myśleniem ze bede miała dwóch synów
Martoosia według mnie masz dziewczynke, patrząc na to zdjęcie. W moim przypadku na pierwszych prenatalnych lekarz z certyfikatem fmf sam nas zapytal czy chcemy znać płeć i dość pewnie powiedział ze to dziewczynka, wyrostek plciowy był bardzo dziewczecy. Cieszyliśmy sie bo mamy juz synka, a wiecej dzieci nie planujemy i po cichu liczylismy na córeczkę, dwa tygodnie później mój lekarz prowadzący również powiedział ze wygląda na dziewczynke. W ten poniedziałek to był tydzień 17+3 mój gin zmienił juz zdanie i powiedział ze raczej chlopczyk, ale mówił ze nie mozna bylo za bardzo podglądnac bo dziecko sie zaslanialo i teraz tez jesteśmy w zawieszeniu, czekamy do polowkowych, ale widocznie mój ginekolog cos tam dostrzegl skoro teraz powiedział o chlopczyku, wiec próbuje sie przestawić z myśleniem ze bede miała dwóch synów cieszę sie ze jak narazie dzidziuś wyglada na zdrowego, ale nie powiem trochę nas zaszokowala informacja o chłopcu,  bo przez miesiac żyłam z myślą ze to dziewczynka i nawet imie zaczęliśmy wybierać
 cieszę sie ze jak narazie dzidziuś wyglada na zdrowego, ale nie powiem trochę nas zaszokowala informacja o chłopcu,  bo przez miesiac żyłam z myślą ze to dziewczynka i nawet imie zaczęliśmy wybierać  Chyba ze na polowkowych( bedzie mi robił ten sam lekarz co pierwsze prenatalne) mi powie ze znowu dziewczynka to juz zglupieje
Chyba ze na polowkowych( bedzie mi robił ten sam lekarz co pierwsze prenatalne) mi powie ze znowu dziewczynka to juz zglupieje
 i chyba nie uwierzę do końca ciąży

Martoosia według mnie masz dziewczynke, patrząc na to zdjęcie. W moim przypadku na pierwszych prenatalnych lekarz z certyfikatem fmf sam nas zapytal czy chcemy znać płeć i dość pewnie powiedział ze to dziewczynka, wyrostek plciowy był bardzo dziewczecy. Cieszyliśmy sie bo mamy juz synka, a wiecej dzieci nie planujemy i po cichu liczylismy na córeczkę, dwa tygodnie później mój lekarz prowadzący również powiedział ze wygląda na dziewczynke. W ten poniedziałek to był tydzień 17+3 mój gin zmienił juz zdanie i powiedział ze raczej chlopczyk, ale mówił ze nie mozna bylo za bardzo podglądnac bo dziecko sie zaslanialo i teraz tez jesteśmy w zawieszeniu, czekamy do polowkowych, ale widocznie mój ginekolog cos tam dostrzegl skoro teraz powiedział o chlopczyku, wiec próbuje sie przestawić z myśleniem ze bede miała dwóch synów
Martoosia według mnie masz dziewczynke, patrząc na to zdjęcie. W moim przypadku na pierwszych prenatalnych lekarz z certyfikatem fmf sam nas zapytal czy chcemy znać płeć i dość pewnie powiedział ze to dziewczynka, wyrostek plciowy był bardzo dziewczecy. Cieszyliśmy sie bo mamy juz synka, a wiecej dzieci nie planujemy i po cichu liczylismy na córeczkę, dwa tygodnie później mój lekarz prowadzący również powiedział ze wygląda na dziewczynke. W ten poniedziałek to był tydzień 17+3 mój gin zmienił juz zdanie i powiedział ze raczej chlopczyk, ale mówił ze nie mozna bylo za bardzo podglądnac bo dziecko sie zaslanialo i teraz tez jesteśmy w zawieszeniu, czekamy do polowkowych, ale widocznie mój ginekolog cos tam dostrzegl skoro teraz powiedział o chlopczyku, wiec próbuje sie przestawić z myśleniem ze bede miała dwóch synów cieszę sie ze jak narazie dzidziuś wyglada na zdrowego, ale nie powiem trochę nas zaszokowala informacja o chłopcu,  bo przez miesiac żyłam z myślą ze to dziewczynka i nawet imie zaczęliśmy wybierać
 cieszę sie ze jak narazie dzidziuś wyglada na zdrowego, ale nie powiem trochę nas zaszokowala informacja o chłopcu,  bo przez miesiac żyłam z myślą ze to dziewczynka i nawet imie zaczęliśmy wybierać  Chyba ze na polowkowych( bedzie mi robił ten sam lekarz co pierwsze prenatalne) mi powie ze znowu dziewczynka to juz zglupieje
Chyba ze na polowkowych( bedzie mi robił ten sam lekarz co pierwsze prenatalne) mi powie ze znowu dziewczynka to juz zglupieje

Ostatnia edycja: 

ostatnio od lekarza również nie otrzymałam żadnego zdjęcia co mnie trochę zdenerwowało ale cóż. Polowkowe mam dopiero po świętach, wiec trochę korci mnie zeby umówić sie do jakiegoś dobrego lekarza z dobrym sprzętem, zeby mieć jakąś pamiątkę w postaci filmiku albo zdjec, i moze by spojrzał jeszcze raz na ta płeć
 ostatnio od lekarza również nie otrzymałam żadnego zdjęcia co mnie trochę zdenerwowało ale cóż. Polowkowe mam dopiero po świętach, wiec trochę korci mnie zeby umówić sie do jakiegoś dobrego lekarza z dobrym sprzętem, zeby mieć jakąś pamiątkę w postaci filmiku albo zdjec, i moze by spojrzał jeszcze raz na ta płeć bo jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży nie dostane żadnego zdjęcia mojego dzidziusia
 bo jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży nie dostane żadnego zdjęcia mojego dzidziusia