reklama
NiaNIa 2 tyg. byl baaaaardzo grzeczny, przyjechal, byly II kreski, ale ta 2 byla o ton jasniejsza od kontrolnej- no i akcja byla. Teraz czekam na final tej akcji, dzis 30 dc, temp. do wczoraj 37, dzis juz 36,7 C- wiec czekam dalej.
NiaNIa 2 tyg. byl baaaaardzo grzeczny, przyjechal, byly II kreski, ale ta 2 byla o ton jasniejsza od kontrolnej- no i akcja byla. Teraz czekam na final tej akcji, dzis 30 dc, temp. do wczoraj 37, dzis juz 36,7 C- wiec czekam dalej.
A byly powtorki po tej akcji ?

Beatka ale Ty chyba dzis test powinnas robic nie ?

:-)NiaNia pewnie ze po owulacji byly powtorki. Wiesz jak maz ma wyplynac na 6 miesiecy, to sie go meczy na maxa, ostatnia akcja byla 06.09.o 3-4 nad ranem. 
Boje sie testowac, poczekam do konca tygodnia, w tym miesiacu jakos mi sie do testowania nie spieszy, cos mi w sercu mowi ze jednak to jeszcze nie teraz.
Jak maz wroci na wiosne, to calkowicie postaram sie o tym nie myslec- w tym miesiacu tylko w
40% o tym myslalam i teraz sie nie denerwuje. ;-)Co ma byc to bedzie- w sobote kupie test ciazowy i moze w niedziele bede testowac.
Ale nic mnie nie boli ani podbrzusze, jajniki, krzyz i cycki tez nie. Wiec na 99% nastawiam sie psychicznie na @, wole sie mile zaskoczyc niz miec dola.

Jak maz wroci na wiosne, to calkowicie postaram sie o tym nie myslec- w tym miesiacu tylko w
40% o tym myslalam i teraz sie nie denerwuje. ;-)Co ma byc to bedzie- w sobote kupie test ciazowy i moze w niedziele bede testowac.

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Beatko a po co sie meczyc i zyc w niepewnosci do niedzieli,zrob test i koniec.Po co robic sobie nadzieje.Jesli sie nie uda to trudno.Widocznie nie czas .Przygotujesz sie do wiosny i nepewno sie wtedy uda,choc moze na wiosne to moze juz urodzisz bo juz jestes w ciazy....Czego zycze

Dorotko czytalam cala historie o utraconej Iskierce, az sie poplakalam. Boze ci lekarze sa bez serca, cale szczescie ze masz swojego kochanego synusia i meza. Powiem Ci jedno, ja o Oskara walczylam 5 lat, i jezeli nie uda mi sie zajsc drugi raz w ciaze. To i tak jestem wielka szczesciara ,mam kochanego synka i kochanego meza.
Dorotko bedzie dobrze nie martw sie, juz za pare dni bedziesz u rodzicow , wspolni znajomi , @ przyjdzie a potem ciaza i szybki porod.
Dorotko bedzie dobrze nie martw sie, juz za pare dni bedziesz u rodzicow , wspolni znajomi , @ przyjdzie a potem ciaza i szybki porod.
reklama
Tak Dorotko bedzie dobrze, teraz bedzie jak w bajce- zobaczysz.
K_aska, jak tam Twoje kreski na testach owul.
Kasiu 2005 ciebie pewnie plecki bola- mezus niech wieczorem zrobi masazyk.
Eliczku wypoczywaj w naszym kraju.
Milego wieczorku
K_aska, jak tam Twoje kreski na testach owul.
Kasiu 2005 ciebie pewnie plecki bola- mezus niech wieczorem zrobi masazyk.
Eliczku wypoczywaj w naszym kraju.
Milego wieczorku
Podziel się: