reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej babeczki
Dorotka -ja tez czytalam i tak samo sie wzruszylam, mam nadzieje, ze uda ci sie jeszcze raz i zobaczysz dostaniesz kolejna szanse, kolejny dar:-)za to trzymam kciuki
K-asiu-witaj kiedy planujesz bzykanko??;-)
Beatka-mam nadzieje ze na tesciku wyjda II :-)-powodzenia
Kasia2005- witaj:-)
NiaNia- to wg mego wykresu kiedy najlepiej zaczac robic dziewuszke, bo ty chyba cos na ten temat wiesz??tak jak bys mogla mnie dobrze naprowadzicx bo moja @ juz sie konczy, czy ja moge z M zaszalec czy musimy zyc w celibacie do owulki??

reklama
Dziękuję dziewczyny za przeczytanie mojej historii i za miłe słowa od was. Nie chciałam doprowadzić was do łez. Chciałam po prostu żebyśmy sobie uświadomiły jak cennym i wspaniałym darem jest każda fasolka.
No ja co prawda wczoraj jak natknęłam się na tą stronę troszkę popłakałam, ale tak to już jest z mamusiami (i tatusiami pewnie też) Aniołków, bo tak się nazywa dzieciątka które odeszły.
Spokojnej nocy

hehe, no moje bolące plecy i ogromne bóle podbrzusza (no normalnie przedmałpowo wrrr) dziś zostały wprowadzone do działania:
1)po południu 2tabletki nospy, potem jedna ibuprofenu (lekomanka ze mnie się zrobi no)
2) poduszeczka pod plecy
3) próba kota pod plecy (opieral się twardo)
4)wino półwytrawne z kumpelą (wyjątkowo nie musiała mnie długo prosić)
5) gorąca kąpiel

hmmm...mężulo chory to..chyba znów kota wykorzystam (milutko rozgrzewa)

Dobranoc dziewuszki
ps.ryzykuje-brak przytulanka. Jeśli jest owu to i tak na dziewuchę za późno, jeśli nie ma a będzie-no cóż. Mężulo chory, nie warto mieć chorowitych plemniczków. Jutro rano postaram się zmierzyć tempke i moze wzrośnie dziś lub jutro (to bedzie oznaka ze owu byla a potem..tylko modlitwa o cud)

Hejka Forumki!
Dorota27 też przeczytałam Twoją historię i też poleciały mi z oczu łezki...

Dziewczyny do roboty!! i ostro brac tych samców w obroty :cool2:

Hej laski melduje ze moje testy pokazuja ciagle I a dziwne bo sluzik od 2 dni owulacyjny dzis to juz w ogole mega glucior bez sensu powinna byc choc delikatna druga kreska a tu lipa wnerwiaja mnie te testy
przytulanka byly wczoraj maz juz nie wytrzymal podejrzewam ze owu bedzie jutro - zobaczymy ( akurat bedzie 48h przerwy ) kazalam mu jesc wit C i co 2 dzien folik niech wzmacnia nasienie:-)

Gosia - poczytaj pierwsze strony tego watku tam Eni i Niania debatuja na temat tego jak dzialac na dziewczynke ogolnie dzialca dzialac od @ a potem przed owu STOP
to chyba tak w skrocie:-D

u mnie też trudno cokolwiek powiedzieć... tempka dzisiaj znów wzrosła. Nic mnie nie boli, śluzu nie potrafię ocenić... bo nie wiem, jak WY sobie sprawdzacie śluz?? Nie mam żadnego odczucia ani śluzu (może ja taka nieczuła jestem ;-) ) ani na @. Totalna pustka... :confused:

:-)Czesc laski, witam i pozdrawiam goraco.
:tak:U mnie temp. 36.9.C wiec poszla do gory, sluzu i innych objawow brak.:no:
:happy:Dzis powinna byc @, ale jak narazie nie dotarla, czekam dalej co z tego bedzie.
Lenna, K_asiu, Kasiu 2005, Gosiu, Dorotko, Hausfrau:-)

reklama
Beatka -trzymam kciuki!!!!
Hausfrau - co do sluzu no coz w toalecie papier toaletowy i juz :) ale z tego co widac mozesz nie miec akurat teraz nic;-)

Do góry