reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Camy4 witaj!
Właściwie to przedwczoraj zrobiłam test owulkowy i drugiej kreseczki prawie w ogóle nie było widać. Dzisiaj sobie też zrobiłam i druga kreseczka była wyraźniejsza niż przedwczoraj... najchętniej to bym sobie sama tam zajrzała i stwierdziła co tam się dzieje bo już nic nie wiem... :baffled: :confused:

reklama
:-)Camy dobrze sobie kombinujesz.
:tak:Dorota jeszcze troszke i 2 bedzie.
:-)Kasiu 2005 jak tam plecki?
;-)Hausfrau pozdrawiam.
:cool2:Laski jutro zrobie terst, no chyba ze z rana zaskoczy mnie zaraza @.

Kaska 2005 moze faktycznie sie udalo, sama juz nie wiem. No dzis temp. podskoczyla, moze przed wyjazdem maz strzelil gola. Poki co czekam, dzis powinna byc @, no chyba ze bedzie tak jak miesiac temu- czego bardzo sie boje i staram sie nie myslec o calej sytuacji.
Wiec jutro sobie zatestuje, zobaczymy moze beda II- bardzo bym chciala.
K_aska mecz tam swojego samca, a co ci szkodzi.
Dorotko cos sie dzieje, czyli lada dzien @ sie pojawi. Bedzie dobrze, tylko sie nie denerwowac, bo to w niczym nie pomaga- bo co Ci ten stres.
Kaska 2005 no zobaczymy co u Ciebie sie tam wykluje- fasolka czy @, mysle ze fasolka.
Gosiu, dzialaj tam ostro.
Lenna, Hausfrau, Eliczek u was tez bedzie dobrze, wszystko sie ulozy.

Hej laski
powiem wam ze jestem wsciekla na te cholerne testy wg sluzu i innych odczuc owulka tuz tuz a na testach ciagle I w niedziele widoczna byla II ale ledwo ledwo teraz nic nie widac zaraz mi sie testy skoncza i lipa mam jeszcze dwa bede musiala dokupic w aptece
a teraz mowia w TV o jakies lasce co pobila niemowle :wściekła/y::angry:uderzala dzieckiem o sciane pijaczka jedna
ale jestem zla wrrrr

Beatko, nie denerwuję się tylko nie wiem o co chodzi. Znowu miałam sporego rozciąglio-wodnistego glutka barwy czerwono-brązowej. Zobaczymy co będzie dalej. Trzymam kciuki za jutrzejszy test. Tylko nie wiem czy nie za szybko go robisz. Bo jeśli wczoraj było dopiero zagnieżdżenie to czy już jutro pojawią się II krechy na teście?

Dorota tez sie tak zastanawiam, zobacze. Jutro rano wstane i zadecyduje- ale powiem szczerze, do testu wcale mi sie nie spieszy. Dorota jutro zobacze.
Ale u Ciebie juz cos sie dzieje, moze masz jakas dziwna owulacje, masz sluz wiec moze...

K_asiu ty tam dzialaj, kreski kreskami ale zeby dzidzius byl musi byc sex i tyle.
Kasia 2005 za 2 tyg. testujesz.
Dorotko cos sie dzieje, czyli powoli wszystko wraca do normy.
Eliczek milego wypoczynku.
Lenna, Hausfrau ktora z was ma teraz te dni?
NiaNIa pokaz nam wkoncu jakies zdjecie malenstwa.
Gosiu ty chyba bedziesz niedlugo przyjemnie spedzac wieczorki- powodzenia.

Udanego wieczorku

Dziewczyny, dzięki pomocy pewnej redakcji jeśli chcecie możecie obejrzeć zdjęcia mojego pokićkanego cyklu.
http://www.lmm.home.pl/dot/karta4.jpg
http://www.lmm.home.pl/dot/karta5.jpg
http://www.lmm.home.pl/dot/karta6.jpg
http://www.lmm.home.pl/dot/karta7.jpg
http://www.lmm.home.pl/dot/karta8.jpg

Na pierwszym zdjęciu jest widok mojego wykresu.
Na drugim tabelka z opisami (niestety częściowymi) poczynając od miesiączki.
Na trzecim dalsza część tabelki.
Na czwartym również druga część tabelki ale z bardziej widocznymi uwagami.
Na piątym to samo co w czwartym tylko początek tabelki.
Niestety nie wszystkie uwagi są widoczne ale ogólne rozeznanie jest. Połaczywszy zdjęcia i mój opis obraz mojego cyklu myślę,że jest w miarę klarowny.

18 lipca dostałam miesiączkę. Śluz zmieniał mi się. Napięcie w piersiach: 21 i 39-46 dc. Choroba (suchość w gardle, katar, przyjmowanie leków) - 43-48 dc. Ból w lewym boku tuż pod przednią cześcią żeber: 22-24 i 38-39 dc. Mdłości: 31-33, 35, 40-41 dc. Niepokalanek w kroplach: 46-59 dc. Pojawianie się krwi wraz ze śluzem i plamienie: od 58 dc.

I co wy na to, he he :-p

Witam się porannie!
Dzisiaj mam zdecydowanie lepszy humor niż wczoraj. Tempka spadła o 0,2 stopnia. Nadal żadnych objawów niczego nie mam... :confused:

Lenna, Hausfrau ktora z was ma teraz te dni?
Beata2710 u mnie ani @ ani owulki - przynajmniej na to wygląda :tak:
Dorota27 fajnie, że nam pokazałaś swój wykresik ale niestety ja nie jestem aż taka dobra w ich interpretacji ale na pewno zrobią to bardziej zaawansowane kobitki tutaj :tak:
K_asia jak Ci się kończą testy to może zamów sobie w internecie?? Inne kobitki tak zrobiły i na pewno jest taniej niż w aptece. Ja też mam testy z netu i jestem zadowolona.

reklama
Hej dziewuszki
Beatka - działam a co ;-)
Hausfrau- testy mialam z allegro zostaly mi 2 pewnie bede musiala kupic w aptece zobacze co bedzie na tych 2 zreszta nawet jakbym kupila na necie to juz nie zdazy dojsc przesylka na czas

Do góry