reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nooo, pazurki pomalowane:-) a teraz zmykam bo moj M wzial malego do kapania wiec musze naszykowac lozeczko. Zreszta sama zaraz wybiore sie pod prysznic i do lozka, bo jutro musze wczesnie wstac aby zdazyc do gin i spowrotem zanim moj M pojdzie do pracy. A w ostatnich tygodniach rozespalam sie, bo nasz Macius zaczal wstawac dopiero ok godz 8:szok: 8:30:szok: a nie jak wczesniej 6:30-7:00...Wiec ja leze ile sie da! Ale z tym wstawaniem to nie calkiem fajnie, bo jak mogl spac wczesniej dluzej to nie chcial, a jak musi isc od 1go do przedszkola i wstawac wczesniej, to teraz spioch sie robi:szok:. A najlepsze, ze malenstwo w brzusiu tez chyba do spiochow nalezec nie bedzie- wiecej czuje jak sie rusza na dobe, niz spi...a z Maciem tez tak bylo...
No dobra, mialam konczyc, a sie rozpisuje.
Dobrej nocy Patrysiu i reszcie kobietek-bo pewnie nas podczytuja!
Do jutra kochane!

reklama
ROYANNA hehe no to ci teraz robi się leniuszek:-)ale pewnie szybko powróci do rannego wstawania;-)a u mnie też dzidzia daje znaki i nawet teraz niedawno aż się brzusio cały rusza a jak kopnie "szykuje się mały piłkasz":-Da Dominiś o 21 szedł spać:-pa M jeszcze nie ma:sorry:Miłej nocki życze:tak:

Widzę że niezła aferka wyszła z tego wszystkiego :angry::angry::angry:
Dziewczynki nie denerwowować się bo fasolinki tez sie denerwują:szok::szok::szok:
Sprawa zaraz ucichnie i bedzie spokój nie ma co się szarpać bez sensu:-):-)

Kurcze KIKI sie nie odzywa może już się zaczęło;-);-)Oby:-D:-D

POZDRAWIAM

popieram Cie,niepotrzebnie sie klocicie,no juz podac sobie raczki...;-)niestety nie znam calej sytuacji i nie chce sie wtracac,ale widze ze AGNIESIA I ROYANKA chca juz to zakonczyc,tak powinny postapic wszystkie,nie powinny drazyc tematu i denerwowac fasoleczki:-);-):tak::-D

itam dziewczyny bylam u gina zbadal mnie i wszystko ok..powiedzial ze plamienie moglo wystapic dlatego zo glowka bardzo nisko..ctg wyszlo super nie ma rozwarcia..i dalej czekac a tak bardzo sie balam i mialam nadzieje ze to juz..a tu nic..teraz mam wizyte w poniedzialek zobaczymy czy dojde na ta wizyyte czy bede juz po wszystkim..po ginu poszlam na basen z dzieciaczkami poplywalam o 20 bylismy w domku przyszla jestzcze kumpela i wlasnie popszla to moge pisac spokojnie..juz tyle chodze robie a tu nic,,,pozdrawiam was dziewczyny i zycze milej nocki..dobranoc..

ciesze sie kiki ze wszystko w porzadku u Ciebie,niech malenstwo posiedzi sobie jeszcze w brzuszku,widocznie jej organizm jeszcze nie jest gotowy samodzielnie pracowac:tak:mi lekarze zrobili sami cesarke ponad 3 tyg wczesniej i maly nie oddychal,trafil na intensywna terapie wiec niech Twoja dzidzia posiedzi tak dlugo jak trzeba,buziaki dla wszyskich a szczegolnie dla tych 2 w 1;-)

witam z rana ;-)
dziewuszki jakoś mi tak głupio,że przez te pare słów
które tam skrobnełam tyle osób się zdenerwowało.:zawstydzona/y:sorki kochanieńkie.:sorry2:
pati-napisz jak tam po tym 11dniu staranek wiesz już coś,a
jeszcze ilu dniowe masz cykle,kiedy testujesz?
BUZIAKI;-);-);-)

witam z rana ;-)
dziewuszki jakoś mi tak głupio,że przez te pare słów
które tam skrobnełam tyle osób się zdenerwowało.:zawstydzona/y:sorki kochanieńkie.:sorry2:
pati-napisz jak tam po tym 11dniu staranek wiesz już coś,a
jeszcze ilu dniowe masz cykle,kiedy testujesz?
BUZIAKI;-);-);-)

dzis mam 24 dzien cyklu wiec @ juz niedlugo cykle m ialam zawsze 28 dni ale ostatnio sie wydluzyly wiec licze ze 29 do 30 dni:rofl2:tetowac narazie nie bede bo czuje sie tak samo jak miesiac temu na @ wiec jestem pewna ze @ przyjdzie,tym bardziej ze przytulalismy sie 9 dnia cyklu a owulacje mialam 16 wiec du..:crazy:

Pati nie lam sie puki @ nie ma:-)ja sie przytyulalam w tym cyklu co zaszlam tylko 2razy i to przed owulka (chyba)i na 99%bylam przekonana ze nic z tego nie wyjdzie a tu prosze juz 7mc mi leci hehe:-)ja sie przytulalam ostatni raz max 2dni przed owulka:-)

Napisz mi w koncu nad jakim mutsy sie zastanawiasz??I buzza juz sprzedalas??

a kiedy mialas owulke?to wychodzi na to ze ja ostatni raz sie przytulalam 6 lub 7 dni przed owulka no to faktycznie du..:crazy:zastanawialam sie nad mutsy 4 rider ale to tylko dlatego ze quinny juz mi sie po prostu znudzil;-)moja kolezanka kupila teraz jumper tako i musze Wam powiedziec ze jezeli chodzi o jazde jest super:tak:i w dodatku tani:-)

reklama
acha.bo ja mam cykle 28d.
jednego miesiąca próba była 9d.
drugiego miesiąca 10d.
a w tym miesiącu 11d.-będzie:-D
tylko z tym,że ostatnia @ była jakaś sfiksowana i nie wiem
co się dzieje.ale jak nie uda sie teraz to we wrześniu zrobie jakieś
badanka.:baffled:
zresztą jakoś dziwne to wszystko bo jestem niby w 7d.cyklu a jajniki mnie kują,
i mokro jest a powinno być raczej sucho.:baffled:nic już nie czaje.
zadam pytanie może głupie(tylko nie krzyczcie)czy morzliwe jest zajście w ciąże w 21 dniu cyklu.bo wtedy też było serduszko i morze dlatego ta dziwna @.a ciąża jest młodziutka.ale raczej nie.:confused:
no nie wiem poprostu szukam jakiegoś wytlumaczenia tej dziwnej @ i tego kłucia jajników.

a reszta moich miluśińskich-gdzie?

Do góry