reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia nie wiem co mam napisac żeby nie wywołać kolejnej afery i niepotrzebnych stresów i nerwów:-(
Może tylko tyle że "zapomniał wół jak sam cieleciem był..."

niestety taka jest prawda nakrecacie się :sorry:ja tam widze co piszecie i spokoju wam nie daje tekst "sflustrowana"(gdzie ja oczywiście nie powiedziałam o was tak)cytujecie posty to jak nakręcacie się dalej do kłótni:sorry:jak widzisz ja nie wchodze do was i nie pisze nic bo nie chce się kłócić a tu uspokoiłam AGNIESIAK że nie warto:sorry:bo nie będzie końca i tyle:sorry:a co do tego cytatu o wóle itp.to nie wiem o co kaman ja pisałam z wami fajnie było mi tam dobrze aż do czasu jak mieliście pretensje że ja bardzo chce chrzest i wtedy nie było końca:sorry:widzicie tylko to co ja napisze a tego że u was jedne kobitki obrażają to nie:sorry:to jest niestety przykre:sorry:ja daje sobie spokój nie chce się denerwować szczerze przez głupoty:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Patrysiu, jak tak napisalam-sflustrowane, ale w zupelnie innym znaczenu, a one sobie wszystko dopowiadaja, dopisuja i nakrecaja sie. Zreszta po moim poscie napisalam jeszcze jednego i odpuscilam juz sobie dalsze wyjasnianie, bo nie mialo to sensu, one jak zegareczki...

Rany...one nigdy nie skoncza:szok::szok::szok:
Odzywamy sie zle, nie odzywamy sie, tez chyba zle, bo szukaja czegokolwiek aby sie przyczepic...:szok::szok::szok:
Jak tam nie znajda, to tu kopia...
My do nich juz nie piszemy aby sie wyciszyly ale im malo...
Tak zle i tak nie dobrze...
Widocznie chyba brakuje im adrenaliny...
A myslalam, ze juz spokoj:-(

Ide do kuchni smakowac w kluchach;-):-Dbo czlowiek glodny to czlowiek zly;-)
A moj M juz dzwonil, ze do nas zmierza!!! Moja ostoja spokoju:tak:

ROYANNA no niestety będzie się to ciągnąć i nieważne czy tam piszesz czy nie:sorry:one też tam piszą np.KANKA napisała co nieco o mnie ale czy ja tam weszłam i zaraz swoje powiedziałam:no:jak chce tak pisać to niech pisze ale widać że nie musze się tam odzywać aby dalej było źle:sorry:

Idź zajadać "trupki":-Dfajna nazwa:rofl2:ja już po kolacji:tak:co brzusio syty:-)

Widzę że niezła aferka wyszła z tego wszystkiego :angry::angry::angry:
Dziewczynki nie denerwowować się bo fasolinki tez sie denerwują:szok::szok::szok:
Sprawa zaraz ucichnie i bedzie spokój nie ma co się szarpać bez sensu:-):-)

Kurcze KIKI sie nie odzywa może już się zaczęło;-);-)Oby:-D:-D

POZDRAWIAM

No KIKI...jak sie nie rozpakowalas to daj znac:-), a przynajmniej napisz jak tam postep porodu, bo wg mnie to wlasnie u Ciebie sie dzis rano zaczelo:tak::-D:-D:-D Zaraz utulisz coreczke-ksiezniczke:-)

Kiki, hallooo :) :)
I reszta kobietek, gdzie jestescie?
Chyba Was rozumiem, chcecie przeczekac niemile klimaty...
Ale juz jest dobrze:) czekamy na Was, bo tu lyso bez Waszych postow...

Ja jutro mam wizyte z rana u gin i dowiem sie nareszcie czy moja glukoza, morfologia i mocz sa ok(wyniki robilam prawie 2tyg temu i czekaja na mnie u lekarza) . I jaka mam wage-to mniej zadowalajace...Dzis na placu zabaw zdolowalam sie, bo kobietka co jest miesiac w bardziej zaawansowanej ciazy ma na plusie tylko 5kg...Ja z Maciem mialam podobnie. Ale ona mowi, ze wszystko co niezdrowe odstawila, np slodycze, je co 3 godziny male posilki...Ja tam stwierdzilam, ze nie bede sobie odmawiac przyjemnosci smakowania:) wystarczy, ze jak urodze i bede karmic piersia to duzo przyjemnosci odejdzie w zapomnienie na jakis czas...
A teraz robie sie na bostwo:) to znaczy obcielam i opilowalam pazurki i zaraz je pomaluje, nawet u nog-ale z tym to juz wieksza gimnastyka, hihhihi

Ja już wykapana co czas na BB:-Dtylko mój łobuziaczek nie chce spać coś mi tu:confused2:ale za to może będzie dobrze w nocy spać:-pa M pewnie późno nieco przyjedzie z montażu:sorry:

KIKI ja takze czekam na wieści!!!!!!no chyba że już księżniczke tulisz:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moj tez nie spi, ale w dzien spal 2godziny-to dlatego...Ale od kilku tygodni jak nie spi w dzien, to i w nocy sie budzi, a wieczorem zasypia raptem godzine wczesniej(ok 21)niz jakby spal. Wiec czasem wole jak spi w dzien bo wtedy mam spokoj:)

reklama
Moj tez nie spi, ale w dzien spal 2godziny-to dlatego...Ale od kilku tygodni jak nie spi w dzien, to i w nocy sie budzi, a wieczorem zasypia raptem godzine wczesniej(ok 21)niz jakby spal. Wiec czasem wole jak spi w dzien bo wtedy mam spokoj:)

a mój nie spał mi na dniu i dlatego się nieco dziwie bo już dawno powinien ziuśkać bynajmiej tak jest jak na dniu nie śpi:eek:zobaczymy jak dlugo wytrzyma ale ja już bym sobie odpoczeła od małego urwiska:-p

Do góry