reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam!

kiki nie martw się tak bo tylko sobie zaszkodzisz, na pewno jest wszystko dobrze, mała spokojna bo strasznie jej już ciasno:) Lada dzień urodzisz zobaczysz!;-):tak: tulę

reklama
witam ja juz po wizycie robili ctg malutka byla za spokojna pielegniarka budzila ja 3 razy by byla bardziej aktywna wiecie jak sie balam..potem badal mnie lekarz nie ma rozwarcia robil inne badania i powiedzial ze jest oki a ja tak sie boje ze malutka taka spokojna moze cos sie dzieje a lekarz tego nie widzi juz przeszlam to przy ercanie to ja dziekuje,,,teraz mam termin na piatek o 10..zniose jajko do piatku niech derya juz sie rodzi tak bardzo sie boje...
A Ty byś była zadowolona gdyby Cię budzono 3 razy?:-):-) Kochana na pewno jest wszystko dobrze, lekarze wiedzą co mówią:tak: Trzymajcie się;-)

witam dziewczyny z ranka ja dalej 2 w 1 za chwilke ide do przedszkola starszych juz wyslalam do szkoly na zakupy po przedszkolu obiadek zrobic i sciafne firany na dole a w sobote zmienialam hi hi moze mnie cos ruszy..tak bym chciala zeby przez weekend sie urodzila..ten strach i ciagle myslenie wykancza mnie naprawde dziewczyny jest strasznie jak przenosi sie ciaze...a jak nie ruszy to w koncu napije sie tego olejku co mi szkodzi..pozdrawiam i zycze milego dzionka,,

Witajcie dziewczynki :-) tęskniłyście? ;-)

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy a szczególnie urlop :baffled: ja dzisiaj już w pracy, naszczęście pogoda się popsuła, w W-wie leje deszcz, to nie jest mi aż tak przykro ;-)
Wyjazd do Zakopanego bardzo się udał mimo iż 2 dni nam trochę pokrzyżował plany deszcz ale przynajmniej w te dni odpoczęliśmy :tak: ale Kasprowy i Morskie Oko zaliczone :tak::-) i muszę pochwalić mojego synka bo na własnych nogach zszedł z Kasprowego :tak::-) wjechaliśmy kolejką a potem schodziliśmy do Murowańca i dalej przez Jaworzynkę :-) mój dzielny chłopczyk miał na drugi dzień więcej siły niż my z M razem :blink:
także wyjazd się udał, pieniążki wydane i nastała zwykła codzinność ale żyję tym że może już niedługo będziemy mogli zacząć się starać o dzidzię :tak:
a i jeszcze w sobote jedziemy na wesele :-) to się pobawimy troszkę :tak:

Kiki widzę że Twojej księżniczce tak dobrze w brzuszku że nie chce go opuścić ;-) ale chciał nie chciał wkońcu będzie musiała przywitać świat :tak: także trzymaj się kochana bo to już lada moment jak nie siłami natury to lekarze pomogą :tak: Trzymam kciuki! Ściskam hug.gif

a co z Okruszynką :confused: bo jeszcze nie doczytałam....mam zawalone biurko więc niestety nie mam czasu na nadrabianie :-p ale postaram się być na bieżąco :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło! :-)

Witam dziewczynki
KIKIdoskonale Cię rozumiem bo sama mam to samo niby termin mam na jutro ale byłam nastawiona przez ten pessar że urodzę wczesniej. Teraz jeszcze po tej sobotniej akcji też każdego dnia się budzę i myślę moze to juz dziś....................a ty narazie nic. Na wczorajszym ktg wszystko ok. Teraz mam się zgłosić jutro tzn w dzień terminu zobaczymy.
KIKI a poprezdnie dzieciaczki jak rodziałaś przed terminem czy po ?????????
Pozdrawiam i nie martw się na pewno wszystko jest ok.

Witajcie wszystkie staraczki i zafasolkowane!

Okruszynka i Kiki nadal 2 w 1, kurcze, najgorsze to czekanie co kobietki? Mam nadzieje, ze lada moment sie rozpakujecie.
Paula! Witaj po urlopie! Ja nadrobisz zaleglosci w pracy to do nas zagladaj!

A ja dzis jestem wykonczona. Prawie cala nocka nie przespana, bo Macius co chwila sie budzil caly zakatarzony, zakaszlony a potem juz nawet z goraczka. Plakal z bezsilnosci ze co chce spac to kaszel go meczy. I pol nocy spedzil z nami... Biedulek, juz wiem co go "zalatwilo". W niedziele zawialo go w samochodzie...A ona tak bardzo che isc dzis do przedszkola. A ja nie wiem czy powinien. Ale zobacze do 14tej, jak bedzie w miare w formie, to tesciowa mowi, abym z nim na ta godzine jechala...sama nie wiem...

WITAM:-)
witam dziewczyny z ranka ja dalej 2 w 1 za chwilke ide do przedszkola starszych juz wyslalam do szkoly na zakupy po przedszkolu obiadek zrobic i sciafne firany na dole a w sobote zmienialam hi hi moze mnie cos ruszy..tak bym chciala zeby przez weekend sie urodzila..ten strach i ciagle myslenie wykancza mnie naprawde dziewczyny jest strasznie jak przenosi sie ciaze...a jak nie ruszy to w koncu napije sie tego olejku co mi szkodzi..pozdrawiam i zycze milego dzionka,,

ruszaj sięruszaj może dłuuuugi spacerek a na pewno się uda:tak:wiem co masz na myśli ja z moim Dominisiem sobie pochodziłam do 42 tc:sorry2:a i tak ruszyć się nie chciało co niestety wywoływany miałam:sorry2:ale ty i OKRUSZYNKA macie o tyle dobrze że nie leżycie na patologi bo tam jedyna rozrywka aby przyśpieszyć poród to schody(mało ciekawe zajęcie)tak więc korzystajcie że jesteście w domu i dużo spacerujcie a jak nie ruszy to olejek i gra gitara;-)

Witajcie dziewczynki :-) tęskniłyście? ;-)

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy a szczególnie urlop :baffled: ja dzisiaj już w pracy, naszczęście pogoda się popsuła, w W-wie leje deszcz, to nie jest mi aż tak przykro ;-)
Wyjazd do Zakopanego bardzo się udał mimo iż 2 dni nam trochę pokrzyżował plany deszcz ale przynajmniej w te dni odpoczęliśmy :tak: ale Kasprowy i Morskie Oko zaliczone :tak::-) i muszę pochwalić mojego synka bo na własnych nogach zszedł z Kasprowego :tak::-) wjechaliśmy kolejką a potem schodziliśmy do Murowańca i dalej przez Jaworzynkę :-) mój dzielny chłopczyk miał na drugi dzień więcej siły niż my z M razem :blink:
także wyjazd się udał, pieniążki wydane i nastała zwykła codzinność ale żyję tym że może już niedługo będziemy mogli zacząć się starać o dzidzię :tak:
a i jeszcze w sobote jedziemy na wesele :-) to się pobawimy troszkę :tak:

no nareszcie koniec urlopowania:-pżartuje;-) super że się udał no i gratki dla synka dzielny chłopak:-)tak tak jeszcze troche i staranka nasza PAULA zacznie:-)

A ja mam zamiar iść dzisiaj z synkiem po obiadku do szczeniaczków(ostatnie chcwile niech się nacieszy nimi bo już chcemy je sprzedawać a jak nie uda sie to napewno rozdać):tak:biegają sobie po podwórku super widok:-)

reklama
Do góry