reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczynki

Super że u Royanki wszystko ok. Nie mogę się doczekać fotek małego.:-)

Gosiu, Pyszczku czekamy teraz na waszych muszkieterów. Oby też tak szybko zechcieli opuscić brzuszek.:tak:

KIKI jeszcze nie zdecydowałam co zrobić z pracą. na szczęście jeszcze mam dużo czasu, także na razie odpuściłam i nie myślę o tym. Najgorsze jest to że mój M pozostawia decyzje mnie, bo powiedział że w tej kwestii nie chce mi niczego narzucać.:szok:

Paula i Dzastina owocnych staranek:-p

POZDRAWIAM

reklama
Dziewczyny u mnie nic nowego, nie pojechalismy na ktg bo Sebuś zaczął kicać :tak::-) Jutro zajrzę do Was to więcej napiszę :)

Miłego wieczorku wszystkim

Kinga dzięki za te propozycje ćwiczeń , nie wiem czy dam radę wykonac, ale spróbuję :happy2:

Kiki tak dzisiaj mija mój termin porodu :tak:

Paula i Dzastina owocnych staranek
Okruszynko dziękuje :-) jeszcze Kinga razem z nami się stara :tak:

Dziewczyny u mnie nic nowego, nie pojechalismy na ktg bo Sebuś zaczął kicać :tak::-) Jutro zajrzę do Was to więcej napiszę :)
Pyszczek dobrze że Sebuś zaczął kicać :tak: no ciekawe kiedy zdecyduje się wyjść z brzuszka :-)

Mój M postanowił oglądać boks więc ja mogę troszkę na necie posiedzieć :cool2:
wykąpałam już się, wybalsamowałam, zrobiłam pazurki...na czerwono a co ;-):-p i czekam na męża ;-):tak:

Okruszynko dziękuje :-) jeszcze Kinga razem z nami się stara :tak:
...kochana jesteś Paula :-) ;-) pamiętasz o mnie:-p

Miłego wieczorku wszystkim

Kinga dzięki za te propozycje ćwiczeń , nie wiem czy dam radę wykonac, ale spróbuję :happy2:
Dobrze że maluszek żwawy :happy2: Poćwicz w miarę możliwości i na spokojnie :) to nie konieczne, ale pomocnicze :)
Buziak

Gosia Pyszczek dokładnie tak jak Paula pisze; musicie się teraz meldować w możliwej chwili bo jak nie to my juz bedziemy myślały że rodzicie a ja bardzo sie juz i tak denerwuję tak to przeżywam z wami!!!! aaaaaaaa!!!!! :-):-):-):**

A ja oglądam sobie romansidło na tvp1 :happy2:

dobranoc.jpg

Melduję się z rana ;-) U mnie bez większych zmian - w nocy biegałam z 10 razy na siku, i trochę mnie brzuch pobolewa, jak chodzę to tak mi cięzko na brzuchu, jakby w dół napierał, ale nic poza tym :sorry: M jeszcze śpi, a ja przed tv siedzę...

Kinga własnie wiem że myślicie o nas, więc staram się conajmniej rano i wieczorem naskrobac kilka słów, żebyście się nie martwiły :happy2:

Paula pazurki czerwone :happy2: ja teraz nie maluję, zeby nie musieć potem szybko zmywać :-D

Gosiu dzisiaj Twój termin porodu :-)

Ciekawe jak tam Royannka nasza dzisiaj się czuje? Ona wróci do domku i będzie tulić Alanka, a ja jeszcze będę z brzuchem chodzić ;-)

witajcie dziewczyny:-)melduje sie i ja:-)u mnie tez bez zmian widac Kacperkowi dobrze w brzuszku sie siedzi:-)a moze nie chce wychodzic bo zimno na dworze??:-)
Pyszczku witaj:-)Ja tez mam takie uczucie parcia o jkim piszesz...tj mial mi synek zaraz wyskoczyc...Kasiu czy Ty dostalas skierwoanie do szpitala??I powiedz jak sie czujesz jako przeterminowana hehe:-)a moj dzien porodu jest jutro:-)ale dotrzymam Ci towarzystwa i razem bedziemy przeterminowane:-)

Kinga,Paula jestescie kochane zetak o nas myslicie:-)buziaki i Paula spoko ja moge Wam marudzic jak chcesz:-)

Okruszynko
jesli chcesz znac moje zdanie to ja bym wolala z maluchami siedziec w domku jesli masz dobra sytuacje materialna:-)ja sama bym chciala z Kacperkiem min 1,5roku posiedziec ale nie wiem jak u Nas to bedzie??

babeczki milej niedzieli:-)pozniej sie odezwe:-)

witajcie niedzielnie,,

och gioeska i pyszczek ja myslalam zejuz bedzie wiadomosc o porodach a wy tu dalej piszecie...dobrze im u mamus w brzeszku..gdzie bedzie im lepiej..co nie..

reklama
beti kochana a jak u ciebie?

bereshko napisz cos martwie sie,,utulaj kubusia..

royanna jak u ciebie i alanka,,

pozostale dziewczyny pozdrawiam od a do z..i zycze milej niedzieli..

Do góry