reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gratulacje!!! :-):-):-) zdolny chłopiec :tak:
:-)tylko jeszcze na noc pampersa ubieram synkowi bo jednak śpiąc niekontroluje jeszcze a ze wstawaniem cięzko bo mocno śpi że ja sama nawet nie wiem kiedy zrobi:-pale to i tak super bo co tam jeden pampers na noc:tak:bynajmije bedzie o jeden mniej wydatek jak Alanek przyjdzie na świat:-)

My po spacerku!:happy2:
tu mój syncio

Pytacie czy dziś bedzie ta powtórka z wczoraj?! :-D:-) szalone no... hehehe nie wiem jak mnie najdzie to pewnie że tak! :-p;-)

Patrysiu gratulacje dla Dominisia!! :-)

Ah ja pamiętam też jak Filip zaczął nam wołać to co to za radość była:tak::happy2:

A dziś na spacerze mojemu synkowi siku sie zachciało wytrzeszczył oczy i mówi ; mama siki mi przeszkadzają!:baffled: No i wywalał pupe za drzewkiem hehehe a potem jak tatusiowi z przejęciem to opowiadał to szok :-D:-) dzieciaki..... :-)

A dziś na spacerze mojemu synkowi siku sie zachciało wytrzeszczył oczy i mówi ; mama siki mi przeszkadzają!:baffled: No i wywalał pupe za drzewkiem hehehe a potem jak tatusiowi z przejęciem to opowiadał to szok :-D:-) dzieciaki..... :-)

ach te dzieciaki :-D:-D:-D super fotka! :-)

Patrysiu powoli i synek oduczy się sikać w nocy w pampersa, nie wszystko na raz :tak:

Pyszczek i gieoska jak u was ? coś cichutko...

u mnie jeszcze bąbel biega... ale pewnie juz niedługo pojdzie lulu

chciałam wszystkim życzyć miłego wieczorku!

Paula i Dzastina wy to tam serduszkowac namietnie serduszkować :tak:;-)

kinga jestem jeste;-)u mnie bez zmian...sliczne zdjecie i Tobie rowniez zycze udanego wieczorku:-)

Patrysiu super ze synek juz w dzien nie sika do pieluch...a tak sie martwilas ze to dlugo trwa:-)

Ciekawe co u Pyszczka??moze pojechala na ktg i juz jej nie wypuscili??:-D:-D:-D

Ja tez juz sie odmeldowuje do jutra...o ile dotrwam hehehe...buziaki kochane:-)

reklama
hejka1ns.gif

Kinga właśnie miłego wieczorku w objęciach męża ;-):tak::-)

Dzastina Ty też już możesz serduszkować :tak:

a ja jeszcze dzisiaj mam kocówkę @ co nie znaczy że nie mamy planów na wieczór ;-):-p

Gosia, Pyszczku wy to teraz musicie się meldować rano, w południe i wieczorem bo inaczej myślimy że już na porodówce jesteście ;-) hej chodźcie pomarudzić nam tu troche :tak:;-):-)

Miłego wieczorku wszystkim życzę :-)

Do góry