reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-) Dzień dobry :-) witam się i ja w niedziele :-)
mediumkh9bib5649cf2383a705582152.jpg

Oglądaliśmy film na tvp1 fajny :-) taki lekki, rodzinny lubie takie filmy :-)

Miłej niedzieli wszystkim życzę :-)​

reklama
Hej.a ja dziś dostałam pierwszej @ po...
ale dziwne to troche bo w piątek ginka mówiła że
endometrium ma 5mm.i do @ jeszcze troche
a tu prosze.nie czaje ale cóż nie znam sie na tym:confused:

Pyszczek, Gosia witajcie nasze ciężarówki na mecie :-) już niedługo niedługo i Wy będziecie tulić swoich synków :tak:

Może Royannka jak dzisiaj wyjdą to pokaże nam swojego Alanka :-)

Gosiu aż miło się czyta dzisiejszego Twojego posta, jest taki radosny, pełen optymizmu :-) ale pomarudzić też możesz of course;-)

Kiki, Agnieszka, Tusia pozdrawiam :-)

Tusia to chyba lepiej że już @ przyszła :tak: szybciej czas do staranek zleci :tak: jeszcze jedna tak? mi kazali czekać 3 miesiące!

Wszystkie Was pozdrawiam ciepło. Buziaki! Zobacz załącznik 178882

Ostatnia edycja:
witam :happy2:

Pyszczek i Gosia :)) dzidziulki jeszcze w brzusiu siedzą:) dobrze im dobrze :-) ALE pewnie niedługo bedą chciały wyjsc do kochanych rodziców aby poznać ich osobiscie oko w oko! :-):-);-):tak:
oj juz niedługo.
W sumie to ja myślałam że może juz cosik sie dzieje:-p

My po spacerku! milusio było.
W drodze powrotnej zaszlismy po ciasto i teraz wypilismy sobie kawusie z mężem:) Filuś herbatke:)
Siedzimy przed tv...
Biore sie niedługo za obiad.

Miłej niedzieli i ja życzę wam wszystkim! :happy2:

Gosiu no tak, coś mi się pomyliło i byłam przekonana że dzisiaj masz termin :sorry: jak ja się czuję jako przeterminowana? Heheh dobrze :-D nic mi bardzo nie dokucza, trochę marudzę Mężowi, że mogłabym już urodzić :-D ale objawów brak...może to taka cisza przed burzą :happy2:
Ja Gosiu juz od dawna mam skierowanie do szpitala, Ty chyba zresztą też z tego co pamiętam :tak: A we wtorek wybieram się na ktg, ciekawe co tam pokaże, pewnie żadnych skurczy :-D Gosiu musimy sobie dotrzymywac towarzystwa aż do piątku, pamiętasz? Bo w piątek wybieramy się na porodówkę :tak:;-)

Kiki, Agnieszka, Paula, Kinga mnie też jest bardzo miło że tak intensywnie myślicie o nas i sprawdzacie co raz czy sa wieści o porodach :happy2:

Tusiu to dobrze że wcześniej @ przyszła, szybciej będziecie mogli się starać ! :tak:

Paula ja się na taką kawusię piszę :-)

Kinga a ja zrobiłam dzisiaj fasolkę, takiej mi ochoty narobiłaś :-D może to niezbyt "niedzielne" danie, ale wyszedł mi taki gar, że chyba na 3 dni :-D:sorry:

Miłej niedzieli wszystkim!

Pyszczek :-) wiesz ja też wczoraj gar zrobiłam bo aż z kg fasoli!:shocked2::-D:-) mąż co dziennie podjada sobie... :)
No i smacznego!!! czasami trzeba zaszaleć ;-)

Jasne że zaglądamy co tam u was nasze kochane brzuchatki :-):tak:

jesteście dla mnie jak siostry z tym ze forumowe :tak:;-):-)
BUZIOLKI***

Hej Laseczki
Jak Niedziela mija? :)
Kurcze u nas szaro i buro i tak sennie!!!!!
Prawie caly dom zakatarzony....i jeszcze siostra z dwojką chorych dzieci przyjechala....naczy tez zakatarzonych!!!!:eek:
Wszyscy wygladamy jak rodzinka Adamsów!!!!!!!
u mnie dzis samopoczucie w skali 1-10...jakies 5

Tez zagladam czy nasze Dziewczynki jeszcze 2w1!!!!!
Buziaki i milej Niedzieli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej.a ja dziś dostałam pierwszej @ po...
ale dziwne to troche bo w piątek ginka mówiła że
endometrium ma 5mm.i do @ jeszcze troche
a tu prosze.nie czaje ale cóż nie znam sie na tym:confused:
Tusia to super :-);-) ja sie nie moglam doczekac pierwszej @ :-D powiedzialam sobie ze to jakby zamknac tamten rozdzial i zaczac nowy :tak:

Paula.. Mi tez kazal czekac 3 mies.. ale i tak bym wczesniej nie mogla bo wiatropylna nie jestem hehe :-D wiec czekam cierpliwie na mojego M . i swieta :laugh2::sorry:

Pyszczku..Gieoska.. ja jak zagladam caly czas mam nadzieje ze wchodzac bedzie napisane ze juz sie rozpalowalyscie :-D:sorry: .. ale najpozniej w sobote bedziecie tulily Synusiow.. to dobra wiadomosc :-) .. teraz lepiej jest .. ja z mlodszym tez poszlam w tydzien po terminie tylko niechcilam na patologi byc to w nocy sobie poskakalam po schodach :zawstydzona/y: i mnie ruszylo :-D.. bo z pierwszym to prawie tydzien na patologii i na dodatek prowokacja byla dopiero w .. 16 !!!! dniu po terminie :eek:
w kazdym razie trzymam za WAS kciuki :sorry:

Pozdrowienia dla Wszystkich dziewczynek :)))

Do góry