reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kaśka jak zatestuj sobie jeszcze dzisiaj (ale najpóźniej do 22.00). Jeśli krecha będzie chociaż ciut jaśniejsza to jeszcze szybki numerek może zaryzykuj? Jeśli identyczne lub nawet ciemniesza ci wyjdzie to już ryzykujesz.
/QUOTE]
Dobra,tak zrobię, za pół godzinki idę robić teściorek(tylko musze powstrzymac sie od picia,a tak mnie suszy

reklama
Kaśka jak zatestuj sobie jeszcze dzisiaj (ale najpóźniej do 22.00). Jeśli krecha będzie chociaż ciut jaśniejsza to jeszcze szybki numerek może zaryzykuj? Jeśli identyczne lub nawet ciemniesza ci wyjdzie to już ryzykujesz.
Beatka, haha. Jak byłam w ciąży z Dawidem to byłam pewna,że to będzie Wiktoria
A to zrobil mamusi ladna niespodzianke, smyk jeden.

No i zrobiłam teściorek po raz kolejny (pić już mi sie chciało) i słuchajcie,krecha jest słabsza i to dużo,nawet od dzisiejszej porannej i wczorajszej wieczornej. Najmocniejsza była (można przyjąć że są identyczne, może tyci tyci tyci jaśniejsza testowa,a raczej w jednym miescu niedomalowana)była dziś ok.17.
Czyli co,już po tym skoku? co sie dzieje poźniej z kreskami? kiedy zaczynają jaśnieć? Ktos wie?
Ale dzis to juz sobie daruje staranka i zawieszenie na tydzień. No cóż, najwyżej postaram się bardziej jeszcze w kolejnym cyklu (choc wtedy juz tablice chińskie mówią że chłopak i tak do lutego, a buuuu, no w przypadku szymona to sie sprawdza)

Kasia_2005 a odczekałaś min 2 godz przed testem od siusiania i picia? Może za późna pora już była i dlatego ci nie wyszło? Lepiej sobie dzisiaj daruj. Jutro zrób test z rana i zobaczysz o co chodzi. Oby tylko jakby co plemniczki były wystarczająco silne

Kasia_2005 a odczekałaś min 2 godz przed testem od siusiania i picia? Może za późna pora już była i dlatego ci nie wyszło? Lepiej sobie dzisiaj daruj. Jutro zrób test z rana i zobaczysz o co chodzi. Oby tylko jakby co plemniczki były wystarczająco silne
No wlasnie nie pamietam kiedy pilam..ale moze mniej niz 2 godzinki.No nic,odpuszczam dzis, jutro rano tescior. Ale jajnik boli mocno,wiec pewnie owu lada moment

reklama
Do góry