Jagienka29
Fanka BB :)
hej cioteczki ale u nas psia pogoda!!!!!
a mialo byc juz fajnie...mialo sie rozpogadzac!!!! w nocy padalo i jak sie obudzilam podobnie!!! do tego burze zapowiadaja ...faaaaaaaaaaajnie
no i tak dalej sie kisimy
zaraz poloze mojego mlodszego na drzemke..
bylismy z maksiem wczoraj zdjąc mu szwy....nie mowilam chyba wam ze w piątek tak rozbił brode (uderzyl o stolik) ze trzeba bylo zszywac...masakrano ale juz git..
no a co tam u was babki?))))
Oooo,to ja oddam całe polickie słoneczko za warszawski deszcz,nie dla mnie taka pogoda

Biedny Twój maluszek,na pewno chwile grozy były,dobrze że wszystko znalazło swój szczęśliwy finał

Hej dziewuszki!
Jagienka z tym kupnem samego fotelika to się zastanów bo przecież niektóre z wózków mają właśnie w opcji fotelik, który dołącza sie do ramy wózka.
Dlatego właśnie chciałam kupić Maxi Cosi Cabrio Fix,one pasują do wielu stelaży wózków

Nie wiem jeszcze,i tak musze czekać na sponsora (czyt.małża)

A ja dziś się obudziłam z dziwnym uczuciem ,że noszę pod serduchem Julcię:-) Nie pamiętam dokładnie co mi się śniło ale musiało to mieć związek z ciążą chyba. Tak czy siak zaczynam myśleć właśnie nad tym imieniem![]()
I tak trzymaj,wiara czyni cuda

Mnie teraz pewnie bedzie mnie, bo jutro wracam do pracy a tam nie zawsze znajde czas aby cos napisac. Choc poczytam zawsze
bede musiala nadrobic zaleglosci...Ale mi sie nie chce!!!
Ty nasz pracusiu,tylko nie narzucaj sobie zbyt dużego tempa i odezwij się czasem

Jagienka ja na twoim miejscu tez bym chciała obejrzec.SPrzedalam mutsy bo mam teraz dla Olina właśnioe McLarena.ALe gondole napewno bym chciala mutsy, albo marite,albo emmaljunge.Sasiadka miala boska jest.Duza mega.A spacerowka to juz lzejasza.
Rozejrzę się za tą emmaljungą bo zalezy mi na duzej gondolce właśnie,nie chciałabym paromięsięcznego maluszka przesadzać do spacerówki w środku zimy....
Ja zaliczyłam już spacer z chłopcami bo ma być dzisiaj gorąco,teraz musze coś pokombinować żeby ich zająć na resztę dnia...może pogramy w coś albo polepimy...Na plac zabaw wezmę ich pod wieczór...