Dziewczyny ale wszedzie bebnia (nawet ostatnio w DDTVN), ze dla dziecka bardzo zdrowe i wygodne jest wozenie w foteliku, dzieci tam czuja sie bezpiecznie i najwygodniej bo sa ulozone jak w brzuchu u mamy a poza tym sa ulozone w idealnej pozycji jesli chodzi o szyje i glowe, nie ma opcji przykruczu czyjnego itp. Moj Patryk uwielbial spac i 'siedziec' w foteliku, nie tylko na spacerach ale tez w domu w tym siedzial. Na plasko srednio lubial, chyba ze cos mu migalo przed oczami, np karuzelka...
Poza tym jak juz napisalam Maclaren ma gondole, mozna dokupic, ale starczy moze na 4 miesiace bo zaraz jest za krotka (ale to chyba starczy?). No nie wiem, dla mnie to wyrzucenie kasy w bloto kupienie wozka dla gondoli bo i tak nie bede uzwac spacerowki (wszystkie sa strasznie ciezkie+dziecko to ciezar nie do udzwigniecia).
Aneczka Nina piekne imie :-))
Poza tym jak juz napisalam Maclaren ma gondole, mozna dokupic, ale starczy moze na 4 miesiace bo zaraz jest za krotka (ale to chyba starczy?). No nie wiem, dla mnie to wyrzucenie kasy w bloto kupienie wozka dla gondoli bo i tak nie bede uzwac spacerowki (wszystkie sa strasznie ciezkie+dziecko to ciezar nie do udzwigniecia).
Aneczka Nina piekne imie :-))