reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
edytko mam nadzieje ze ten brak sluzu w cyklu wplunal jakos na staranka:tak: wlasnie ze wzgledu na brak sluzu w 11 i 12dc chcialam powtorzyc staranka w 12dc (a caly czas planowalam skonczyc w 11dc). tak pomyslalam ze skoro nie ma zadnego sluzu nawet przy szyjce to te plemniki z 11dc w zyciu nie doczekaja do owulacji nawet jakby ona nastapila w 12dc. cale szczescie powtorzone staranka w 12dc skonczyly sie niczym;-) maz najwidoczniej wyczerpal juz zapas swoich plemnikow z 8,9 i 11dc;-)

a ja nie najlepiej sie czuje bo maz zrobil ciezkostrawna kolacje i teraz tak mi ciezko ze najchetniej bym zwymiotowala:baffled:

Lorelain już śpi, tak wcześnie i całą noc prześpi? Moich wsadziłam do kąpania ale krzyki okropne słyszę więc muszę zadziałać :angry: znów jestem sama więc wieczorna oprawa na mojej głowie. Jeszcze muszę starszego pogonić do lektury, poprasować im jakieś łaszki do szkoły, i kolacyjkę zrobić bo na wieczór dostają wilczego apetytu.
Kosmo a kiedy miałaś owulację? Chciałabym widzieć twoją minę jak na USG zobaczysz pipulkę, na pewno będzie bezcenna.:laugh2:

Ostatnia edycja:
Kosmo, ja tak czytałam, że taki typowy płodny śluz ciągnący się, sprzyja właśnie plemnikom męskim, stąd chyba własnie to odsuwanie się od owulki, bo wtedy takiego śluzu nie ma. Nawet tutaj czytałam, że tym dziewczynkom , którym się udało zmajstrować dziewczynkę, to miały wtedy śluz bardziej lepki. U mnie się to zgadza, pewno są wyjątki. A może ty po prostu, kiedy płodziłaś swojego synka, taki miałaś, ale on był wewnątrz.
Trudne to wszystko, jak to ciężko przewidzieć, co będzie, każda z nas jest inna.

zamiast prasować to postanowiłam najpierw coś zjeść :-p

agulek - młody dzisiaj zasnął po 18 więc poszedłs pac bez kąpania i właściwie bez kolacji ... ale zjadł podwieczorek ok 17:00 ... prześpi do rana :tak:

reklama
Do góry