reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

opuszczę was na trochę
idę na spacer z psem :)
narazie ;-)

tusia wiesz po tych moich przejściach starankowych to ja już się o płeć konkretną nie staram:) ważne aby zdrowe dziecko było. i abym w końcu mogła też cieszyć się z tego że się udało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Andzia Piranha bedzie miala coreczke

Kosmo to co mialas na kolacje ze teraz Ci niedobrze ?

Agulek u moich po kapaniu tez wl. sie wilczy apetyt :-p

Lorelain to Twoje zdjecie w Avatarku ?

Dodaję jeszcze jedneo zdjęcie mojego dzisiejszego testu owu, wydaje mi się że tak fotka jest wyraźniejsza...śluzu na zew nie mam, wogóle mam go bardzo mało zawsze.

Załączniki

• P1030789.jpg
    P1030789.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Boziu, jak się takie dzieci robi, od 18 do rana.....marzenie..................Moi dzisiaj nie wiedzą już co ze sobą zrobić, głupawki dostali a mnie głowa boli.:zawstydzona/y:Idę im coś zrobić jeść i herbatke, ale lepiej by się sprawdziła meliska.
MissBella a test masz z rana, może powtórz teraz jak masz większą ilość, wiem że dziewczyny robiły po kilka razy na dzień, ja bym zrobiła teraz i jutro

Ostatnia edycja:
dziewczyny nie straszcie mnie tym sluzem dziewczynkowym :wściekła/y: bo ja kojarze ze cos takiego mialam sporo w tym cyklu. przytulanka byly 10dc a potem chyba byl ten ciagnacy sluz (ze 2 dni chyba:szok:). tylko ze my jeszcze pobaraszkowalismy 15dc :-( wiec nie wiem co o tym myslec. kurcze, ze ja odpuscilam to zapisywanie. i masz ci babo placek:rofl2:

Pirania gratuluje.A tak sie martwikas.To sylk dziala.A ile kropel stosowalas?I sory ze tak dosadnie ale na palec i do srodka?gkeboko?I zaraz po staranka? A ile razy byly staranka z sylkiem? O mijalyscie meskie miesiace w chinskim kalendarzu czy nie?

edytko na kolacje maz zrobil zapiekne zieniaczki z boczkiem i serem i milionem innych dodatkow:baffled: nie powiem, smaczne bylo ale teraz ladwo zyje:baffled:

gal chcialbym zeby tak bylo z tym sluzem wtedy szanse na cireczke u mnie by wzrosly:tak:

marzycielko asolutnie nie masz czyms sie przejmowac, moja przyjaciolka zawsze miala duzo sluzu i ma dwie coreczki:tak:

agulek owu mialam naprawdopodobniej w 14dc. napewno nie wczesniej bo w 13dc bylam na monitoringu i jajeczko jeszcze nie peklo, a nastepnego dnia wieczorem mialam bardzo odczuwalne bole jajnikow i podbrzusza, wtedy wlasnie byl wewnatrz sluz (wprawdzie niewiele ale rozciagliwy, z tym zenie byl przeroczysty a taki bialawy), a rano juz sluz bialy lepki i kreska na tescie owu jasniejsza od testowej.

Ostatnia edycja:
Kosmo zawsze to jakies pocieszenie :-), dzieki kochana, bo juz sie zalamalam. ale nie bylabym zdziwiona bo faktycznie dalismy teraz na luz ;-).
pamietam jak wczesniej robilam notatki i kiedy w listopadzie nic nie wyszlo, a bylam pewna ze tak, wkurzylam sie i potargalam caly notes:wściekła/y: myslalam sobie wtedy, kurcze to ja tu zapisuje, sprawdzam i co ?
ale jakos teraz z wami to nawet mi sie chce cierpliwie czekac, moze dlatego ze moge z kims pogadac ne ten sam temat :-)

reklama
MissBella mysle ze test wyszedl ci dobrze, ale jak masz ich pelno to jeszcze powtorz. przynajmniej bedziesz jeszcze bardziej pewna ze owulka sie zbliza.
ja pamietam , ze robilam kiedys te testy i mi nigdy nie wychodzila ta druga kreska rownie mocna jak pierwsza, nawet sie zastanawialam czy napewno bedzie owulka. no ale inne objawy byly.

Do góry