reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Axarai- dzięki
e020.gif
e020.gif

może chociaż jedna z nas bedzie się cieszyć :))
bo ja nastawiam sie na czwartek ,ale nie wiem czy na piątek nie przesunę bo to będzie 27d.c....
zobaczę jak tempka;)

Bella moim zdaniem test jest pozytywny:)
to znaczy jak mi taki wychodzi to juz mocniejszy nie jest:)
powodzenia i niech ~~~~o ~~~~o lecą do celu:)))

reklama
Agulek niestety nie wiem dokladnie kiedy mialam owulacje. niby przy 27dniowych cyklach powinna byc ok.13dnia i tego sie trzymam. :tak:
no wlasnie Piranha zmieniaj ten twoj suwaczek. troche rozu by sie przydalo:tak: no chyba ze nie lubisz tego koloru.
slyszalam ze niektore mamy wrecz nie znosza rozowego i ubiaraja swoje coreczki w inne kolorki

Mama a jaka mialas tempke dzisiaj ?
Bo chyba nie pisalas,albo ja nie doczytalam...a teraz nie chce mi sie cofac bo tyle jest do przegladania ze mi sie nie chce szukac :-p

Piranha ilość śluzu się na pewno zmniejszyła i jest więcej tego gorszego a ten ciągnący i przezroczysty pojawia mi się np. jak mam owulację 15 dnia cyklu rano to jest już 14dnia i 15 cały dzień, potem biały i lepki, a w owulację mam straszne kłucie jajnika, tylko ostatnio mi się pojawił ten rzadki zaraz po @ ze 2 dni a potem ten gęsty. . Te suplementy biorę ok 5 tygodni dopiero, ale od sierpnia biorę zwykły magnez, co jakiś czas lacibios i globulki, kojarze teraz że jak używałam tego płynu ph 3,5 i lacibiosu to śluzu prawie nie miałam przed owulką :-(
Mama ja przed ale zastanawiam się teraz czy nie odwlec jeszcze trochę przez ten śluz niby jest gorszy ale ...... Wy będziecie tulić dzieci a ja będę się jeszcze zastanawiała:cool: a taka byłam pewna.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czyli jeśli dzisiaj wyszedł mi pozytywny test owu, dzisiaj mam 13 dc a przytulanka były 8,9 i 11 dc to myślicie, że coś może z tego być?? Dzisiaj przytulanek nie będzie bo M w pracy, najwcześniej poprzytulać możemy się jutro wieczorem:baffled: Działać jeszcze jutro?

A co do pomiaru tempki to wydaje mi się, że u mnie będzie cpęzko ponieważ wstaję codzienne o 5:20 i jesli chciałabym zmierzyć temp to musiałabym budzić się parę minut po godz 5 a dla mnie to jest straszne, nienawidzę tak rano wstawać, po przebudzeniu się jestem normalnie nieprzytomna i jak pomyślę, że budzik miałby mi jeszcze wcześniej dzwonić to aż mi ciarki przechodzą...

Ostatnia edycja:
Edyta oczywiście ,że pisałam -wstawiłabym Ci wykres ,ale cos jest na ich stronie chyba bo wykresu nie ma;(

miałam dziś 36,95
wstałam o 4 do wc a mierzę o 6.30 i zaznaczyłam jako zaburzenie..

Bella jeśli starasz się o dziweczynke to jutro wieczorem juz nie..chyba ,że masz Sylk :)

Agulek no to &&& za dobrą decyzję ;)

Ostatnia edycja:
Mama to zróbmy razem w piątek, w piątek 13:-D
Kinga zaproponowała mi, żebym zrobiła sobie suwaczek cyklowy, i to fajna rzecz jest, myślę, że wszystkie powinniśmy mieć takie suwaczki, widać wtedy za kogo trzymać kciuki:-D

MissBella poczekaj jak piranha uśpi Krzysia to ci odpowie, jak owulacja jutro to szansa na te 0+12 Daria tak chyba zrobiła i skutecznie., chociaż w tej metodzie zalecana jest wstrzemięźliwość 7 dni.:baffled:Ja tam przy pierwszym dziecku bym poszła na żywioł jeszcze jutro.

reklama
Do góry