reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
na owocki to za szybko jeszcze w moim przypadku
ale przyjemnosc jest nieziemska wiec jak najbardziej jestem na tak:-p:-)
czekam jeszcze godzinkę.... ;-) potem do łóżka siup....

Dobrej nocki i kolorowych snów dla wszystkich!
t2219.gif

ja na szybko przed pracą

wykres na stronie enpr nadal ne działa...
tempka dziś znów 37..
ogólnie juz wiem ,że nic z tego...
jak w listopadzie zaszłam w ciążę(rok temu) to jednym z objawów była też spadająca waga -dzis poszła mi 300g do góry-woda juz zaczyna sie zatrzymywać..
no cóż..na co ja liczyłam..
ale nic -chandra mi przejdzie,@ przylezie i polezie i będę działać dalej...jakie mam wyjście???

miłego dnia ..ja zmyka .

Mam05 jeszcze nic nie stracone, póki @ nie przyjdzie trzeba miec nadzieję :-) Trzymam kciuki kochana :-D

U mnie wczoraj o godz 22 test owu mega pozytywny, dwie identyczne krechy wyszły. I teraz nie wiem czy przytulać się dzisiaj czy nie. Nie wiem czy Wy też tak macie ale niby marzę o córeczce, łykam to co trzeba w tym kierunku, diety dziewczynkowej może nie stosuję ale ja na ogół zawsze jem więcej nabiału niż mięsa, i wiem że dzisiaj powinnam przytulanki odpuścić ale korci mnie żeby iść na całość jeszcze dzisiaj. Wiem, że w tym przypadku całe to palnowanie pójdzie na marne bo to będą typowe chłopczykowe przytulanki ale nie mogę się powstrzymać. Mój instynkt macierzyński jest ogromny i jestem za bardzo niecierpliwa żeby od tak odpuścić i czekać do następnego cyklu. Kurde ale to skomplikowane, mieszam strasznie, niby chce a nie chce...

No cóż sama muszę sobie z tym poradzic i zdecydować bo mojemu M płeć jest obojętna, chce dzieciątko ale nie ma takiej fazy jak ja, że to musi być córeczka.

Wiecie jakie są szansne na ciążę po przytulankach w samą owulację bo wydaje mi się, że dzisiaj będę ją miała po wczorajszym pozytywnym teście owu. I jeśli test pozytywny wyszedł mi o godz 22 to o której musiałabym się przytulac aby zastosować metodę O+12??
Dzisiaj mam biały śluz, gęsty i trochę rozciągliwy. Wczoraj był z kolei nierozciągliwy i taki półprzeźroczysty.

Ostatnia edycja:
Agulek czy to taki płyn ma być
40038_3.jpg

Missbella- ja bym nie ryzokowała jeśli chcesz córę ,ale ja pewnie patrze na to inaczej bo mam dwóch chłopców
i jeśli w ogóle zaczne sie starac to ile by to nie miało trwac bede twarda bo wiem,ze mi marzenie nie minie
a nawet gdyby się nie udalo bede sobie mogła powiedziec ,ze nic wiecej nie mogłam zrobić .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej!
Jakos sie srednio wyspalam dzisiaj , chociaz nocka dobra. Bywaja w koncu takie ,ze i dzieci cos chca i pies nie wiadomo czemu chce siku a nad ranem kot prosi o wypuszczenie:rofl2: Moze ta szaruga za oknem nie pozwala mi oczek otworzyc do konca;-)
Missbella ja bym pewnie na Twoim miejscu sie dzis poprzytulala , w koncu jak bedzie synek to bedzie potem bronil mlodszej siostry:tak: a moze tak jak u Piranhy starcza suplementy i kwasne ph i babka sie uda.
Mama no ja tam sobie za Ciebie kciuki dalej potrzymam jesli pozwolisz;-) &&&&&&&&&&&&&&&

Do góry