reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Masz rację AneczkoK, tak też właśnie czuję i tak zrobię :-) W końclu lepiej mieć starszego brata niż młodszego o czym zawsze marzyłam. Zazdrościłam koleżankom, które miały starszych braci. Zresztą może akurat uda mi się wstrzelić w O+12.

reklama
Tusia taki tylko butelke troche inny kształt, ide dziś go kupie bo skończył mi się a jak go używałam to pamiętam że było mniej upławów.Wiesz ja też się strasznie boję że mi nie wyjdzie, ale to dziura w sercu i żal że nie spróbowała zostanie, więc próbuje, dużo nas takich mamuś 2 synków i to mnie pociesza że sama nie jestem z takimi myślami.
MissBella ja bym próbowała bo śluż dobry, powodzonka. A ta 0+12 to chyba trzeba działać 6-9 godz po owulacji jak dobrze pamiętam.
Miłego dzionka :-)

Ostatnia edycja:
dzieki Agulek I Aneczka.no widzicie chyba tylko mama która ma dwóch synów itp.. moze zrozumiec inną która pragnie córy
bo ja czuję dokładnie tak jak ty.
na innym forum dziewczyny chyba uważają mnie za jakiegoś oszołomka
i pisza mi jak tak mozna ?a co bedzie jak bedzie syn nastepny ?a ze jak tak mozna wybierac płeć przecież krzywdzę tym dziecko ?
OMG szok nie da im sie przetłumaczyc no coz

Missbella - to jesli tak czujesz kochana to na co czekac do dzieła i aby owocnie.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tusia no tak jest niestety. Dobrze ,ze tu jest taki watek bo u mnie tez malo kto rozumial. Ja tez mialam podejscie ,ze zrobie wszystko zeby udala sie corcia a jak bedzie synek to znaczy ,ze nie jest mi dane i trzeba sie z tym pogodzic. Nie znalam tych metod od Piranii ale i tak chyba zrobilam duzo. Wszyscy smiali sie ,ze patrze na chinskie kalendarze ale doszlam do wniosku ,ze to nie zaszkodzi a potem nie bede sobie pluc w brode ,ze moze mialo to jakies znaczenie.

witam wszystkich
66.gif

ja dzis ponownie zrobilam test i juz chyb wierze ze sie udalo w koncu:)
62.gif
teraz tylko bede czkac czy synek czy corka :)a moze to i to :-p

teraz trzymam kciuki za reszte dziewczyn &&&&&&&&&&&&&&&&

kto teraz testuje?

Piranha mam do ciebie pytanie jak juz wiesz jaka jest plec :) mi przy nadii sie sprawdzilo odnosnie koloru moczu...
bo mowia ze jak jasny to syn a metny ciemny to corkaa ty jaki miałaś masz ?
ja przy Nadii od poczatku do konca mialam ciemny

Agulek,Tusia mam tak samo jak wy...tez pragne coreczki bo czterech facetow w domu to jest ok ale jak dojdzie piaty ? to bede sama jako kobieta :crazy:

Mama ale tempka utrzymuje sie wiec moze bedzie dobrze ;-)

Daria co do moczu to nie slyszalam o tym, ale powiem Ci ze to co napisalas warte jest sprawdzenia :tak:

Czesc poniedzialkowo.Dzisiaj troszke z wami popisze,bo w pracy mama kompa i nikt mi go nie zabiera tak jak w domu:crazy:.
Daria to juz teraz na glos GRATULACJE !!!!!!Zdrowej i bezproblemowej no i oczywiscie dziewczynkowej ciąży:-):-)
U mnie dzisiaj 26 dzien owulacji i 3 dni temu znowu sie skusilam zrobic test i byla jedna krecha (pewnie dalej było za wczesnie ),ale juz teraz sie boję robic -wydaje mi sie ,ze sie nie udało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wczoraj nic mnie nie bolało a dzisiaj znowu pyka mi w dole brzucha -pewnie @ sie zbliża

reklama
wpadlam sie tylko zameldowac ze dalej w dwupaku i nic sie nie zapowiada na porod wszystko pozamykane mala wysokopewnie sie powtorzy sytuacja jak z chlopcami ktorych przenosilam 2 tygodnie a i tak sie akcja nie zaczela i musieli ich wywolywac, masakra skurcze duzo mocniejsze niz jak naturalnie sie zaczniejuz mnie wszystko drazni szczegolnie jak wokolo mowia ze wygladam na chlopca i brzuch mam na chlopca i dziwne ze dziewczynke bede miec :wściekła/y:juz by sobie darowali takie komentarze 2 tygodnie przed porodem :wściekła/y:daria gratuluje uwielbiam takie nowinkimonico a jak u ciebie sytuacja w domu, bo nie moge sie dokopac do starszych postow tak dziewczyny pedza teraz doczytalam Piranha gratuluje u ciebie nie moglo byc inaczej, wiedzialam ze ci sie udalo, ale sie ciesze

Ostatnia edycja:
Do góry