reklama
Beatko super ze się pokazałaś
a kometarzami się nie przejmuj, olej to
Nieźle Hania ważyła w 35 tc, a mi moja gin powiedziała że Zuzka warzy dużo i ile chłopcy mieli, podobno norma to coś koło 2 kg w 34 tc a dokładnie byłam 33 tc i 3 dni :-)
w domku już ok, mąż póki co się przykłada i pomoga dużo
zobaczymy jak bedzie dalej
Ja termin z OM 19 luty a z USG 12 luty, mąż każe mi nogi zaciskac do 24 lutego do jego 35 urodzin
a mi już sie dłuży i mam dośc
ale chłopców też przenosiłam wiec na wczesniejszy niz 24.02 sie nie zapowiada
jak nie urodze to 24 zrobi mi wywołanie, chcociaż jeden termin pewny
A jak u was zagranicą z przenoszeniem ???? kiedy Beatko wezmą Cię do szpitala??
oj ten ostatnio miesiac to tylko nerwy, brak sił i oczekiwanie
JA Z ZUZĄ tez miałam mętny mocz
mi sex nie pomoże ani inne specyfyki, prz misku nawet olej rycynowy łyknęłam i du.....
a sex mamy teraz prawie codziennie, wioec moja szyjka przyzwyczajona
a kometarzami się nie przejmuj, olej to

Nieźle Hania ważyła w 35 tc, a mi moja gin powiedziała że Zuzka warzy dużo i ile chłopcy mieli, podobno norma to coś koło 2 kg w 34 tc a dokładnie byłam 33 tc i 3 dni :-)
w domku już ok, mąż póki co się przykłada i pomoga dużo
zobaczymy jak bedzie dalej
Ja termin z OM 19 luty a z USG 12 luty, mąż każe mi nogi zaciskac do 24 lutego do jego 35 urodzin
a mi już sie dłuży i mam dośc

ale chłopców też przenosiłam wiec na wczesniejszy niz 24.02 sie nie zapowiada
jak nie urodze to 24 zrobi mi wywołanie, chcociaż jeden termin pewny
A jak u was zagranicą z przenoszeniem ???? kiedy Beatko wezmą Cię do szpitala??
oj ten ostatnio miesiac to tylko nerwy, brak sił i oczekiwanie
JA Z ZUZĄ tez miałam mętny mocz
mi sex nie pomoże ani inne specyfyki, prz misku nawet olej rycynowy łyknęłam i du.....
a sex mamy teraz prawie codziennie, wioec moja szyjka przyzwyczajona

Ostatnia edycja:
MissBella
Fanka BB :)
Piranho wielkie dzięki :-) Czekałam i miałam nadzieję, że własnie to mi napiszesz. Postanowione! Dzisiaj działam i jutro też. A co! Jak szaleć to szaleć
Muszę koniecznie zmienić nastawienie co do tej dziewczynki bo tylko się niepotrzebnie stresuję. Was, mamy 2 snyków albo nawet 3, to rozumiem, że planowanie dzieczynki ma sens ale u mnie to raczej jakieś moje widzimisie. Więc idę teraz na żywioł a płeć mojego drugiego dziecka postaram się zaplanować w 100% i wydaj mi się, że to chyba dobra decyzja:-)
A co do Sylku to jesli mi się jednak w tym cyklu nie uda to w następnym kupię go na 100% i B-Complex jak Piranha radziła.

Muszę koniecznie zmienić nastawienie co do tej dziewczynki bo tylko się niepotrzebnie stresuję. Was, mamy 2 snyków albo nawet 3, to rozumiem, że planowanie dzieczynki ma sens ale u mnie to raczej jakieś moje widzimisie. Więc idę teraz na żywioł a płeć mojego drugiego dziecka postaram się zaplanować w 100% i wydaj mi się, że to chyba dobra decyzja:-)
A co do Sylku to jesli mi się jednak w tym cyklu nie uda to w następnym kupię go na 100% i B-Complex jak Piranha radziła.
Ostatnia edycja:
monico tu wywoluja nie wczesniej niz 12 dni po terminie ale ja tym razem sie nie zgodze
bo z chlopcami mialam straszne przejscia
po dwa dni mocne skurcze i szyjka mimo ze bylo pelne rozwarcie nie byla gotowa na przejscie dziecka
i musieli wyciagac ich kleszczami
oby dwa porody byly identyczne
juz nie mowie o glowce zdeformowanej bo po 2 tyg wrocily do normy
ale dzieci byly zestresowane od tych wszystkich lekow na wywolanie
i nie oddychaly w pierwszej minucie
teraz chce cc jak sie bedzie opozniac
26 stycznia 3 dni po terminie z USG bo oni ten termin uznaja, mam wizyte w szpitalu co robic
i wtedy sie upre o cc dla dobra dziecka
wiec jeszcze moge w lutym urodzic
juz mam dosc bo wiadomo ciezko i nie mam co na siebie wlozyc
ale korzystam z urokow dwojki dzieci
bo wiem co mnie czeka tym bardziej ze mame bede miec tylko do konca lutego
a pozniej wszystko na mojej glowie
moj M nie jest z tych co duzo robia w domu
ale ciesze sie ze u ciebie coraz lepiej z mezem
my wlasnie teraz mamy ciche dni bo nic mi nie pomaga w domu
bo wiecznie zmeczony
a co ja mam powiedziec
i drazni mnie jak dzwoni do mamusi i chwali sie synami i ze juz nieglugo Hania bedzie
wszyscy sie kurka ciesza a nikt nie pomysli o mnie
pozatym nie wiem czy pamietasz jak tescie byli przeciwni trzeciemu dziecku
a teraz calej rodzinie mowia ze M bedzie miec corke
chwala sie ze szok
ze jaki to ich synek zdolny i corke mi zrobil
tylko ze nie wiedza ze gdyby nie moje metody przez rok czasu to niewiadomo czy by coreczke mial
MissBella ja strasznie chcialam pierwszego synka, nie planowalam ale myslalam caly czas o tym ze to chlopak i bog dal mi dwoch, wiec mysl pozytywnie a napewno sie uda, tym bardziej ze chcesz miec dwojke to zawsze masz druga szanse, gorzej maja te co chca tylko jedno dziecko, trzymam mocno kciuki zeby ci sie udalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bo z chlopcami mialam straszne przejscia
po dwa dni mocne skurcze i szyjka mimo ze bylo pelne rozwarcie nie byla gotowa na przejscie dziecka
i musieli wyciagac ich kleszczami
oby dwa porody byly identyczne
juz nie mowie o glowce zdeformowanej bo po 2 tyg wrocily do normy
ale dzieci byly zestresowane od tych wszystkich lekow na wywolanie
i nie oddychaly w pierwszej minucie
teraz chce cc jak sie bedzie opozniac
26 stycznia 3 dni po terminie z USG bo oni ten termin uznaja, mam wizyte w szpitalu co robic
i wtedy sie upre o cc dla dobra dziecka
wiec jeszcze moge w lutym urodzic
juz mam dosc bo wiadomo ciezko i nie mam co na siebie wlozyc
ale korzystam z urokow dwojki dzieci
bo wiem co mnie czeka tym bardziej ze mame bede miec tylko do konca lutego
a pozniej wszystko na mojej glowie
moj M nie jest z tych co duzo robia w domu
ale ciesze sie ze u ciebie coraz lepiej z mezem
my wlasnie teraz mamy ciche dni bo nic mi nie pomaga w domu
bo wiecznie zmeczony
a co ja mam powiedziec

i drazni mnie jak dzwoni do mamusi i chwali sie synami i ze juz nieglugo Hania bedzie
wszyscy sie kurka ciesza a nikt nie pomysli o mnie
pozatym nie wiem czy pamietasz jak tescie byli przeciwni trzeciemu dziecku
a teraz calej rodzinie mowia ze M bedzie miec corke
chwala sie ze szok
ze jaki to ich synek zdolny i corke mi zrobil
tylko ze nie wiedza ze gdyby nie moje metody przez rok czasu to niewiadomo czy by coreczke mial
MissBella ja strasznie chcialam pierwszego synka, nie planowalam ale myslalam caly czas o tym ze to chlopak i bog dal mi dwoch, wiec mysl pozytywnie a napewno sie uda, tym bardziej ze chcesz miec dwojke to zawsze masz druga szanse, gorzej maja te co chca tylko jedno dziecko, trzymam mocno kciuki zeby ci sie udalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
MissBella
Dziewczyny wstawiam swoja fotkę żebyście wiedziały z kim piszecie, zdjęcie dosyć aktualne bo zrobione we wrześniu na naszym urlopie (na którym byłam pewna że się uda zafasoklować, nawet ginekolog mi to powiedział, zmiana klimatu, zero stersu i takie tam, że na wczasach najłatwiej zajść w ciążę, ale niestety nam nie wyszło).
Ostatnia edycja:
kosmopolitan
witam poniedzialkowo
missbella kolejna slicznota!
podjelas sluszna decyzje
zycze powodzenia i 2 tlustych reseczek za 2 tygodnie
Beatko wierze ze takie kometarze moga dolowac. ze tez ludzie nie maja serca. ale nie martw sie- zwyczajnie Ci zazdroszcza
trzymam kciuki za szczesliwie rozwiazanie
ojej nie piszecie o tym moczu bo juz sie zdowlowalam:-( u mnie raczej przeroczysty. wczesniej z tego co pamietam byl metny, ale teraz jak sprawdzilam jest przezroczysty. chyba jak robilam test z moczu na plecz tez byl przezroczysty:-(
kurcze od par dni mam mega dola i ciagle on sie poglebia.chyba dopiero teraz do mnie dociera cala prawda. juz nawet nawet moje przeczycia i intucja zglasla:-(
piranha napisalas ze jestes niecierpiwa i bys nie wytrzymala do usg polowkowego. wyobras sobie ze ja tez taka jestem i jak mi bratowa powiedziala ze dopiero na usg polowkowym pewnie sie dowiedza to bylam w ostrym szoku jak mozna ty;le czekac i zarzekalam sie ze ja bym juz 4 razy zrobila prywatnie usg zeby tylko poznac plec. jednak teraz u mnie jest inaczej bo wiem co uslysze i chyba podswiadomie wole przedluzac to czekanie... Zwyczajnie boje sie przyjac na swoje barki ta wiadomosc... a tak malnka iskierka nadziei ktora tli sie jeszcze we mnie jest dla mnie malym pocieszeniem...
Gdybym miala taka realna nadzieje ze to corka to juz dawno bym poszla i zrobila to usg..
piranha a jak Twoj maz ptrzyjal wiadomosc o cerce?:-)

missbella kolejna slicznota!
podjelas sluszna decyzje

Beatko wierze ze takie kometarze moga dolowac. ze tez ludzie nie maja serca. ale nie martw sie- zwyczajnie Ci zazdroszcza

ojej nie piszecie o tym moczu bo juz sie zdowlowalam:-( u mnie raczej przeroczysty. wczesniej z tego co pamietam byl metny, ale teraz jak sprawdzilam jest przezroczysty. chyba jak robilam test z moczu na plecz tez byl przezroczysty:-(
kurcze od par dni mam mega dola i ciagle on sie poglebia.chyba dopiero teraz do mnie dociera cala prawda. juz nawet nawet moje przeczycia i intucja zglasla:-(
piranha napisalas ze jestes niecierpiwa i bys nie wytrzymala do usg polowkowego. wyobras sobie ze ja tez taka jestem i jak mi bratowa powiedziala ze dopiero na usg polowkowym pewnie sie dowiedza to bylam w ostrym szoku jak mozna ty;le czekac i zarzekalam sie ze ja bym juz 4 razy zrobila prywatnie usg zeby tylko poznac plec. jednak teraz u mnie jest inaczej bo wiem co uslysze i chyba podswiadomie wole przedluzac to czekanie... Zwyczajnie boje sie przyjac na swoje barki ta wiadomosc... a tak malnka iskierka nadziei ktora tli sie jeszcze we mnie jest dla mnie malym pocieszeniem...
Gdybym miala taka realna nadzieje ze to corka to juz dawno bym poszla i zrobila to usg..
piranha a jak Twoj maz ptrzyjal wiadomosc o cerce?:-)
MissBella
Piranho oj szczuplutka aż za bardzo. W ciągu ostatnich 2 miesięcy schudłam ponad 3 kilo i nie wiem dlaczego. Ciuchy wiszą na mnie jak na wieszaku i wszyscy dookoła życza mi ciąży żebym w końcu miała okazję przytyć 
kosmopolitan pozytywne myślenie to podstawa a widzę, że z tym u Ciebie z dnia na dzień gorzej. Głowa do góry!! Ciesz się tym, że jesteś w ciąży, że z dzidzią wszystko dobrze. To jest najważniejsze. Zresztą ja wierze że nosisz pod sercem dzieczynke i tyle !

kosmopolitan pozytywne myślenie to podstawa a widzę, że z tym u Ciebie z dnia na dzień gorzej. Głowa do góry!! Ciesz się tym, że jesteś w ciąży, że z dzidzią wszystko dobrze. To jest najważniejsze. Zresztą ja wierze że nosisz pod sercem dzieczynke i tyle !
Ostatnia edycja:
reklama
Piranha
Kosmo, ja nie bardzo wierzę w to, że klarowność moczu ma tu znaczenie, udowodnię Ci to i dam znać kiedy mój mocz będzie przejrzysty!
A skoro masz takie nastawienie co do płci to przynajmniej przeżyjesz taki szok połączony z niesamowitą niespodzianką jaki ja przeżyłam! ...i żałuję, że nie zobaczę wtedy Twojej miny! :-) A mój M chyba się ucieszył, on zazwyczaj chowa emocje w środku i czasem ciężko wyczuć.

Podziel się: