_Ewcik_
Fanka BB :)
dobry wieczór:-) zajadam płatki z mlekiem i poczytuję, co u Was:-)
missbella kochana, bardzo podoba mi się Twoja sypialnia, śliczny kolor ściany
gal kochana, mogę tylko domyślać się, co czujesz
Marcello od paru dni nie chce mi jeść obiadów i to mnie już martwi i denerwuje, a co dopiero u Ciebie... mam nadzieję, że jak synek w pełni wyzdrowieje, to mu apetyt wróci-oby tak było
agulek a mierzyłaś ph po lactovaginal?
kinga super, że udał się wypad nad morze
tym bardziej, że taka pogoda piękna
marzycielka no oby dietka przyczyniła się do naszych dziewczynkowych staranek
jak działania u Ciebie?
kosmo dużo zdrówka dla synka!
agulek replens kiedy się aplikuje? wolisz to czy sylk?
daria no to ładnie waży
Marcel ma 21 mcy i waży 13 kg.. też uwielbiał jeść, ale ostatnio coś mu się to zaczyna zmieniać.. niestety, nie je tych najważniejszych posiłków, np. obiadu
pirania kochana, wysłałąm Ci dzisiaj cos;-) zrobiłam to specjalnie dla Ciebie, mam nadzieję, że przypadnie Ci do gustu
missbella kochana, bardzo podoba mi się Twoja sypialnia, śliczny kolor ściany

gal kochana, mogę tylko domyślać się, co czujesz
Marcello od paru dni nie chce mi jeść obiadów i to mnie już martwi i denerwuje, a co dopiero u Ciebie... mam nadzieję, że jak synek w pełni wyzdrowieje, to mu apetyt wróci-oby tak było
agulek a mierzyłaś ph po lactovaginal?
kinga super, że udał się wypad nad morze
tym bardziej, że taka pogoda pięknamarzycielka no oby dietka przyczyniła się do naszych dziewczynkowych staranek
jak działania u Ciebie?kosmo dużo zdrówka dla synka!
agulek replens kiedy się aplikuje? wolisz to czy sylk?
daria no to ładnie waży
Marcel ma 21 mcy i waży 13 kg.. też uwielbiał jeść, ale ostatnio coś mu się to zaczyna zmieniać.. niestety, nie je tych najważniejszych posiłków, np. obiadupirania kochana, wysłałąm Ci dzisiaj cos;-) zrobiłam to specjalnie dla Ciebie, mam nadzieję, że przypadnie Ci do gustu

Śliczna sypialnia, piękne kolory! Faktycznie zasłony i obrazy troszkę by ociepliły pomieszczenie, ja uwielbiam też w sypialniach włochate shaggy na podłodze :-)