reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-DMartika dzięki ;))
mam sąsiada 2 ulice dalej tez ma ta rasę co Ty :)) ależ ten psiak był szczęśliwy zimą :))a grzywe ma jak lew:rofl2:nasz Bono super z nim szalał po sniegu:))))))))

Pirania no sama powiedź-kochany Bonusław nie ;)))uwielbiam Go i dzieci za Nim przepadają :)) norrrmalnie do schrupania:-D:-Djest cudownym lekiem na całe zło:tak:

Czarodziejka dzięki za komplementa ;)i oczywiście storczyki lubię:tak:właśnie przesadziłam zamiokulkasa co to go nabyłam 3 tyg temu:-)

ahaaa-info dnia dla nas;)))wczoraj pod górę cały dzień a dziś :)))))
dostalismy piekną kwotę na konto z pitów-Tomi 3 tygodnie temu rozliczył nas przez neta i juz mamy...a klasycznie jak składalismy w Urzedzie to 3 m-ce czekaliśmy...
ojjjjjjjjjjj będą nowe kwiaty w domu:)))))

reklama
Piranha no to ja za Alą jestem :-)
Ja też zaczynam dom kwiatami obsadzać bo tak przytulniej się robi tylko rozglądam się za jakimiś donicami ecru względnie białe.
Jutro malujemy korytarz kupiliśmy Tikurille piękny turkus , mam drzwi wenge a pokój jaśniutki beż i brąz więc myślę ze będzie super pasowało, chce tez kupić zasłony ale w salonie mam dużo okien i muszę kaski trochę uzbierać.
Dziewczyny a ma któraś z was wykurz w salonie bo ja właśnie szukam inspiracji na fajne przyozdobienie tego okna ?

U nas nie ma tradycji kupowania zabawek na święta wielkanocne, jedynie co...urządzamy zbieranie łakoci z podwórka. Chowamy różne jajeczka na podwórku i Mati chodzi i zbiera do koszyczka zdobycze, radochy przy tym kupe :)
u nas zajączek zawsze coś dla Filipa przyniesie:) a co do zbierania jajeczek i łakoci to u nas tak samo jest jak idziemy do teściów:)) Ola daje Filipowi koszyczek a on po całym podwórku szuka jajeczek:) jest fajnie to prawda a dziecko ile ma radości i przy tym:)))

Dziewczynki jestem taka szczesliwa!:))) czuję że żyję!

ledwo wróciłam z miasta i zaraz się kurierzy zjechali do mnie. fajnie przypadło :rofl2:

Jutro malujemy korytarz kupiliśmy Tikurille piękny turkus , mam drzwi wenge a pokój jaśniutki beż i brąz więc myślę ze będzie super pasowało, chce tez kupić zasłony ale w salonie mam dużo okien i muszę kaski trochę uzbierać
agulek na pewno ślicznie bedziecie mieli:)) Masz podobnie jak ja drzwi wenge i pokój jaśniutki beż i brąz.. meble też wenge. i narożnik ciemny brąć jasne panele.. :) lubie taki dizajn

my mamy Labradora czekoladowego tzn. labradorke
kate też śliczny piesek!!! :)

Kinga, dzięki kochana! A autko super wybraliście! Moja mama ma Renault i sobie bardzo chwali.
piranha no auto jest super:) tylko jeszcze nie wiem czy czarny czy granatowy metalik. tą decyzję zostawiam mężowi;)

MAMA jasne że fajne uczucie! i oby tak dalej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulek pokarz jaki kolor kupiliście ..jest na necie??
ja nie mam wykuszu-zrezygnowalismy na etapie budowy.

i na pewno bedzie pieknie -na pewno;))

Kinga ja też czuję ,że żyję :)
miłe uczucie:-)

idę zmyć maseczkę..

kupiłam sobie zieloną sukienkę, doradźcie mi jaki kolor butów najlepiej by pasował? czarny chyba odpada... ? kolorek jest żywy jaskrawy.
Jak się wystroję i fryzurkę zrobię to wam zdjecie nawet na chwile wkleje ;))) to oblukacie :-):-p

a Filipowi jaką koszulę ładną kupiłam.... bedzie elegancik! :happy:

Mama ,myśmy jednak kupili farbę nie gotową bo żadna mi nie odpowiadała i kupiliśmy z mieszalnika.
Ja mam narożnik jaśniutki beż i brązowe poduchy, meble wenge też mam, też lubię te kolory z połaczenie niebieskiego lub turkusu, nawet w żyrandolu mam podświetlenie ledami niebieskimi i mam też listwy ledowe niebieskie wokół sufitu podwieszanego i w rogu na ścianie mam takie wielkie 2 kwadraty z gipsu podświetlone też na niebiesko. Uwielbiam wieczorem jak jes to zapalpne jest tak przytulnie wbrew pozorom że niebieski to zimny kolor.
Dziewczynki mykam bo jestem w pracy i zaraz mnie ktoś opit.....:-)

reklama
Krzysiu już śpi więc mam chwilkę.

agulek, ja mam wykurz na półpiętrze, jest cały obsadzony storczykami :-) Nonono, ja tam uwielbiam takie zmiany a Tikurilla ma bardzo dobre farby!

Kinga, czekam z niecierpliwością na foteczkę! :-)

Co do imion to jeszcze ta Kaja mi wciąż spokoju nie daje ;-) - imię jest krótkie (a mamy bardzo długie nazwisko) i podoba się bardzo zarówno M jak i mojej mamie, tylko siostra kręci nosem ale ciężko każdemu dogodzić ;-) Tak więc do rozważenia mam triplet: Kaja, Alicja i Emilia :-)

Ostatnia edycja:
Do góry