reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam narożnik jaśniutki beż i brązowe poduchy, meble wenge też mam, też lubię te kolory z połaczenie niebieskiego lub turkusu, nawet w żyrandolu mam podświetlenie ledami niebieskimi i mam też listwy ledowe niebieskie wokół sufitu podwieszanego i w rogu na ścianie mam takie wielkie 2 kwadraty z gipsu podświetlone też na niebiesko. Uwielbiam wieczorem jak jes to zapalpne jest tak przytulnie wbrew pozorom że niebieski to zimny kolor.
no cacunio masz:))))) bardzo fajnie jak tak sie czyta.
U nas małe mieszkanie wiec dużo nie nawymyślam ale lubię też mieć ładnie i przytulnie:)
Sama zaprojektowałam nasz i Filipa pokój. W tym roku bedziemy na nowo malować przedpokoj i kuchnię bo po 5 latach troche sie zużyło jednak wszystko..

turkus ładny kolor:) też lubię
u nas na zmiane czasami turkus a teraz akurat mam wenge beż połączony delikatnie z Fioletem:) też ładnie.

reklama
dzięki mama będę co jakiś czas zabierać głos:-)
tikurile farbę mam w salonie w kolorze pisakowym w półmacie, ale sama ta farba, przy moich dziewczynach to zbawienie dla moich ścian, wszystko można z niej zmyć, nawet długopis, bez śladu tarcia, nic nie widać, normalnie biorę płyn, gąbkę i myję...rewelacja:tak:
mama a jak Twój Tato się czuje? trzymam kciuki za środowe usg.

a u mnie to choróbska też się różne przewijają, Emilka ma teraz zapalenie oskrzeli, mąż ją quadem przewiózł w temp. 5 stopni, a ona już wtedy kaszlała, no ale po wyprawie wszystko się nasiliło i ma antybiotyk niestety.
poza tym dziewczynki zdrowe, moja najmłodsza Kasia chodzi jak mały pingwinek po domku, już nawet przyśpiesza tempa:szok:

zimno dzisiaj, wiatr, i był przymrozek....

miłego popołudnia życzę:-)

Piranho jak słodki ten Krzyś jak śpi :-)

Co do imion to z tych trzech co podałas to wybrałabym Kaję, śliczne, oryginalne imię. Też mi to imię chodzi po głowie jeśli miałabym dziweczynkę ale moja babcia przez 10 lat miała suczkę Kaję i w mojej rodzinie to imię kojarzy się niestety z psem :baffled:

Kinga do zielonej sukienki zdecydowanie pasują brązowe buty :tak:

wiesz ja nie dalam na imie Naomi bo siostra nie chciala miala problemy i byla chrzestna i ze względu na nia nie dalam; /do dzis sobie tego wybaczyc nie moge;/

mmmm moja chwila z kawką.. :-p

hihihi Piranha, chętnie bym ci paczkę ekspresową z naleśnikiem wysłała:-D
to mi zapodałaś zajawkę hehe a ja już o Twojej małej jako o Kai myślałam i ciężko mi się przestawić na Emilię czy Alicję. Z tych dwóch to chyba Emilię bym dała na pierwsze imie :)
Krzysiu pięknie rozwalony śpi:-D

ooo i doczytałam że Kaja nadal w głowie siedzi...to ja w 100% za Kają jestem:tak:

Mama Piranha Kate Czarodziejka
i pozostałe członkinie gangu olsena...nigdzie się nie zwijamy, nawet jak nie planujemy, w ciąży jesteśmy, albo już po... myślę że tworzymy fajną ekipę, szkoda by było to tracić ;)

Mama pocieszne to Twoje słonko :)
ulalalalala to piękne szaleństwo pitowe będzie:-p
Filmiki naprawde rozweselające od łez :-D Mój Matiko też taki śmiechowy był, boski jest śmiech dziecka :)

Agulek, ale się pięknie urządzacie :tak:

Kinga czekam na zdjęcie :-p

Ilaczek zdrówka dla Emilki, słodki jest widok takie małego szkraba pędzącego po domu :-D

hej:biggrin2:
Wpadam na chwile zameldowac ze zyje.
Pewnie znowu was nie nadrobie:zawstydzona/y:
Ale juz mi tak strasznie ciezko... do tego(11kg na plusie):szok:
Tak poza tym ok.
Wszystko juz przygotowane(prawie)-
nie mam jeszcze wozka-bo nie umiem sie na zaden zdecydowac.
Moze ktoras doradzi.

Za wszystkie trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&
i przesylam fluidiki ~~~~~~~~~~~~

PozDrWiAm

dzięki mama będę co jakiś czas zabierać głos:-)

mama a jak Twój Tato się czuje? trzymam kciuki za środowe usg.

Ilaczek no i git-zabieraj głos :)) przy 3ce dzieci na bank się coś dzieje :) zdrówka dla Emi:tak:
dzięki,że pytasz...tata srednio...nerwowy troche bo do operacji coraz blizej no i..nagle dla państwa cukrzyca przestała byc chorobą i masę kasy na leki wydaje bo wiele z nich na 100% płatne:-(a rentę ma smiech na sali:-(

Truskaffka masz rację -tworzymy fajną ekpię i oby tak zostało:):tak::tak::tak:

Dido dzielna jestes ..jeszcze miesiąc i bedziesz tuliła Malutką :)
w wózku nie pomoge bom nie w temacie co teraz się kupuje:sorry:

Daria to TWOJE zdjęcie to teraz w ciąży??:szok::szok:o żesz Ty chudzino,Ty jedna ,Ty:-D:-D:-D

jadę zaraz po Toma i na zakupy bo oczywiście mąż stwierdził ,że dżinsy nowe potrzebuje:laugh2:niech Mu bedzie :)

Pirania -ja nadal przy Emilce zostaję :)ale decyzja bedzie ciężka widzę ;-)

reklama
Witam sie prawie po latach ;-)
Dido widze, ze idziemy prawie leb w leb, u nas wozek stoi od 2 miesiecy gotowy, Quinny Buzz.
Ty tez masz takie skurcze bezbolesne/napinajace brzuch? Ja wymiekam, mam to teraz tak czesto, ze az sie martwie... oczy mi wychodza na wierzch w trakcie takiego skurczu, mam wrazenie ze mozg mi dretwieje...

Pirahna mm tez sie upiera co do imienia Kaja ale mnie sie z psem kojarzy wlasnie, poza tym jak to zdrabniac? ja nadal szukam imienia dla dziewczynki... Nina, Milena, Milla i co chwile cos mi do glowy przychodzi, ale nic na 100%. Mysle, ze bedzie chlopak wiec za bardzo sie nie wczuwam w zenskie imie;)

Daria chcialas dac Naomi czy Noemi? Znasz juz plec?
Czarodziejko hop, hop ;-) Jestem i jeszcze zyje, mimo ze juz jestem wielorybem z chodem pingwina;-) Zaraz ide do poloznej, niech odbebni swoja prace i zmierzy mi cisnienie ;-)

Do góry