Truskafffka- hahaha Ty masz jedno podbite a ja się z Wami wszystkimi witałam to wiesz jak ja wygladam

)
no i !!!! działajcie z panem O...nie żałuj sobieeeeeeeeee

ja działam cały czas z O ,ale mi płeć bez różnicy-więc w sumie "robię" synka

)
łoo Mama...no to ja kompresy na oczka podaję

no, nie zamierzam sobe teraz żałować..a cooo

ja teraz starałam się bez Pana O...no ale synek i tak może z tego wyjść
truskawka ale to 3 dzień wyższych temperatur.. boję się, czy chłopca nie ustrzelimy;-) jak to w ogóle możliwe, żeby po odstawieniu dupka po 7 dniach owu była? 34 dc? tym bardziej, że test owu wczoraj wyszedł negatywny? dziś mam 34 dc, a ostatnie staranka były jakoś w 23dc
ja działałam caaały czas

jakoś słabo wierzę w tą odległość od owu..tak patrząc po swoich znajomych chociażby, które mają córeczki nieplanowane, działanie w dni płodne bez uciekania od owulki i córy są
Jedna nawet z monitoringu z działaniem w samą owulkę i córa jest...
a wiesz jakie jazdy miałam z owulką...jak się cholera jedna nie chciała pojawić, to mi szkoda jej omijać ze strachu przed synkowym plemnikiem..jak mały uparciuch postanowi pojawić się na świecie to żadne zakwaszanie, i inne cuda nie pomogą hehe
także stawiam na suplementy, dietę, sylka..jak to nie da nam córy, to będziemy mieli synka

niech tylko już u nas zechce maluch zagościć
i widzisz, ja w zeszłym cyklu jak zaczęłam brac dupka postawiłam krzyżyk na cyklu i nie mierzyłam tempki i sama nie wiem kiedy owulka się pojawiła. Ale fakt że tak tempka skoczyła świadczy o tym że jednak owulka była
Tobie niewiele poradzę, bo to niestety takie archiwum x co nasze ciała z nami robią..

u ciebie dodatkowa komplikacja z testami, które przy pco błędnie mogą wychodzić...
super że dostałaś skierowania na badania, trzymam kciuki za wyniki. A monitoring będziesz miała?
Patrysia ehh to gadanie

ja pierdziele jak będę w ciąży, a niech mi ktoś zacznie naciskać na córę to będę krzyczeć że na synka równie mocno czekam!!